<blockquote rel="emel"><blockquote rel="szatomi69"><blockquote rel="notaricon"><blockquote rel="szatomi69"><blockquote rel="rudi"><blockquote rel="eSeM">takarodjatok már a fenébe basszus, rohadtul nem azért járok ide, hogy bombázásban széttépett testű gyerekek képeit és videóit nézzem, mi a frászért kell állandóan itt folytatnotok a politikai hitvitáitokat.....
más
http://combatgear.blog.hu/2016/06/23/magyar_kezigranatok_sziriaban
Sajnos egyre valószínűbb hogy Szatomi egy abberrált barom aki ilyemire recskázik esténként...
</blockquote>
Öregem, ha neked egy szerencsétlen gyerek haláláról a recskázás jut az eszedbe, akkor talán mégsem velem van a baj.
</blockquote>
Inkább meg se szólalj, épp ettem, mikor megláttam a posztodat.
Gusztustalan amit művelsz, akár a képanyag amit ide posztolsz, akár az ostoba csúsztatásaid.
Akibe annyi jóérzés nem szorult, hogy az ilyen anyagot ne mutogassa, az minimum beteg ember, a te esetedben én rosszabbra tippelek.
Itt abbahagyom mert a többi mondanivalóm már igencsak "nyekulturnüj" lenne...
</blockquote>
Hát a háború bizony nem sétagalopp és kellemes asztali étkezéshez való téma. És bizony nemcsak lefejezett terroristák vannak benne, hanem Assadnak "hála" rengeteg civil is.
</blockquote>
Meséld már el nekem, az IÁ vagy bármely más terrorista csapat aknái, hordó-lövedékei, gránátjai hogyan tudják megkülönböztetni a civileket és elkerülni őket?! Vevő lennék bármiféle működő megoldásra, de szerintem nemcsak én lennék erre vevő.</blockquote>
Ha arról akarsz meggyőzni, hogy a települések, városok éheztetése és "lehordóbombázása" Assadék leghumánusabb cselekvése, a szíriai nép érdekében, akkor ez nem nagyon fog menni. Assad már lejáratta saját magát, előbb-utóbb úgy is vége lesz a hatalmának. Vagy csak egy Diktátorocska marad az országa maradványának szögletében, vagy Hágában végzi mint Milosevic és Taylor, vagy elmenekül a "barátaihoz". Csak az a kérdés, hogy a görcsös hatalomhoz, erőszakhoz való ragaszkodása mennyi szenvedést hoz még Szíriára. </blockquote>
Nem arról akarlak meggyőzni, hanem arról, hogy a háború mocskos dolog, és mindenki részéről előfordul, hogy akarja vagy sem, civileket is megöl, ez minden háborúban törvényszerű. Te akarsz arról meggyőzni mindenkit, hogy ezt csak az egyik oldal, nevezetesen Asszad csapatai és az oroszok követik el, ez pedig tévedés lenne, ha nem TUDNÁNK pontosan az ellenkezőjét IS, így viszont tudatos hazugság részedről.
Egyébként ha utánanéznél, mióta van A. hatalmon, és mióta folyik a "polgárháború" Szíriában, talán arra is rájöhetnél, hogy nem a kormányoldal kezdte a gyilkolást, nekik épp elég volt (sőt sok is!!) hogy évtizedek óta hadban álltak Izraellel a győzelem minden esélye nélkül.