<blockquote rel="notaricon"><blockquote rel="szatomi69"><blockquote rel="rudi"><blockquote rel="eSeM">takarodjatok már a fenébe basszus, rohadtul nem azért járok ide, hogy bombázásban széttépett testű gyerekek képeit és videóit nézzem, mi a frászért kell állandóan itt folytatnotok a politikai hitvitáitokat.....
más
http://combatgear.blog.hu/2016/06/23/magyar_kezigranatok_sziriaban
Sajnos egyre valószínűbb hogy Szatomi egy abberrált barom aki ilyemire recskázik esténként...
</blockquote>
Öregem, ha neked egy szerencsétlen gyerek haláláról a recskázás jut az eszedbe, akkor talán mégsem velem van a baj.
</blockquote>
Inkább meg se szólalj, épp ettem, mikor megláttam a posztodat.
Gusztustalan amit művelsz, akár a képanyag amit ide posztolsz, akár az ostoba csúsztatásaid.
Akibe annyi jóérzés nem szorult, hogy az ilyen anyagot ne mutogassa, az minimum beteg ember, a te esetedben én rosszabbra tippelek.
Itt abbahagyom mert a többi mondanivalóm már igencsak "nyekulturnüj" lenne...
</blockquote>
Hát a háború bizony nem sétagalopp és kellemes asztali étkezéshez való téma. És bizony nemcsak lefejezett terroristák vannak benne, hanem Assadnak "hála" rengeteg civil is.
</blockquote>
Pfffff szerinted a másik oldal kiflit osztogat a civileknek?Haló ébredj már fel.Nézd csak meg mi lett a vége Líbiában a "mérsékelt" támogatásnak.Nincs egységkormány káosz és zűrzavar+Iszlám Állam.Természetesen amerikai módra "zavarjukelagonoszdiktátort".Lehet ha a CIA nem tevékenykedik a térségben,akkor nem is lett volna olyan rossz ez a Kadhafi.Most ugyanezt akarták Szíriában is,csak az oroszok belepiszkáltak.Persze ettől nem ők az istenek,csak most már ők is kérnek a lehulló morzsákból.De úgy látom igazi fanatikus vagy hiába érvelek bármivel is neked.Remélem a Nemzetbiztonsági Hivatal azért figyel téged.Már alig várom,hogy megnézhessem holnap az "Aleppo bombázás után" posztjaidat.