Igen, én se láttam rakétát. Én tüzérségre gondoltam.Azt hittem aláaknázták meg IED-zték a helyet, mert csak egy rakétát sikerült kiszórnom a felvételen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, én se láttam rakétát. Én tüzérségre gondoltam.Azt hittem aláaknázták meg IED-zték a helyet, mert csak egy rakétát sikerült kiszórnom a felvételen.
Ezek között a robbanások közt én is arra tippelnék, ha nem látnám a szöveget(s gonosz vagyok, szerintem még mindig erről van szó, szöveg ide oda), hogy Akna/IED volt elszórva a területen gazdagon, és ráfutottak/közelükben robbantottak. Alig látni rakétákat a felvételeken, néha a robbanás is nekem úgy tűnt hogy jóval arrébb történ mint a jármű volt, s csak a port verte fel. Ettől függetlenül jobb ilyet nézni, mint amikor a fanatikus iszlamisták lövöldöznek ki szekularizált értelmes embereket.Azt hittem aláaknázták meg IED-zték a helyet, mert csak egy rakétát sikerült kiszórnom a felvételen.
Mentek volna eddig. Évekig nyitva volt az út hogy elmenjenek onnét, még Törökországba is eljuthattak volna. A város csak most lett körbevéve egy hónapja.Ulipponak és eszmeitársainak sok szeretettel a valódi aleppói helyzetről:
A civileket élő pajzsként használják. Amint valaki megpróbál átjutni ezeken a folyosókon, azonnal lelövik. Pedig napokig vártuk, hogy a hadsereg megnyissa ezeket a humanitárius folyosókat az oroszok segítségével, de ismétlem, amint valaki közelít, azonnal az An-Núszra fegyveresei lőnek.
http://hu.euronews.com/2016/10/23/egy-aleppoi-orvos-mindennapjai-a-haboruban
Mindjárt majd azzal jönnek, hogy az oroszok megvették az Euronewst és közvetlenül a Kreml gyártja a híreket. Sőt, az orvos is valójában Asszad titkosügynöke...
Bocs, off de amikor ilyen felvételt látok mindig arra gondolok, hogy én 38 ausztrál dollárt adok 20 db .308-as Remington töltényért...YPG erők harcban, már az Orosz gépek is támogatják őket ?
Hát...fogadd el Allahot és ingyé vágják majd hozzádBocs, off de amikor ilyen felvételt látok mindig arra gondolok, hogy én 38 ausztrál dollárt adok 20 db .308-as Remington töltényért...
Szu-34 1.17-tolYPG erők harcban, már az Orosz gépek is támogatják őket ?
Én sem fizetek sokkal kevesebbet érte, csak épp lejben kapok darabszámra kevesebbet mint te ausztrál dollárban.Bocs, off de amikor ilyen felvételt látok mindig arra gondolok, hogy én 38 ausztrál dollárt adok 20 db .308-as Remington töltényért...
Mi meg 5 év fegyházat.Bocs, off de amikor ilyen felvételt látok mindig arra gondolok, hogy én 38 ausztrál dollárt adok 20 db .308-as Remington töltényért...