![]()
2 RuAF Su-24 trailing behind an Il-76 over Idlib. Rotation or reinforcement?
Valószinu új gépek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
![]()
2 RuAF Su-24 trailing behind an Il-76 over Idlib. Rotation or reinforcement?
Már megint kezdődik?24 órát kaptak a Kelet Aleppóiak.
@MIG29_ 9 perccel ezelőtt
Aleppo Syrian Army Send SMS to East Aleppo Part , Says : 24-hour deadline for militants to make the decision to lay down arms and leave
Szír riporter a Kuznyecovon....
Ez mikori anyag lehet? Trump előtti?
A videó lejátszásánál, a -0:55-nél Szu-25 látható.
Itt egy kép. mielőtt lefestették volna a Földközi-tengeren, ahol a fenn említett gép ott van.
![]()
Jó lenne, ha rendet raknának, de ne kábítsanak.
Ugye, tudod, hogy tudom. Ennyire nem kellene leértékelned engem.Animáció volt.
Ugye, tudod, hogy tudom. Ennyire nem kellene leértékelned engem.![]()
Tudod mit? Hagyjuk. Érts már meg! Én is a rendezés mellett vagyok.Animáció volt.
...az akcióban részt vevők meg ha jól tudom halottak a Seal team sixből helikopterbalesetben. TIszta és világos történet, semmi gyanús nincs benne.
Nekem sántít az a sztori......Az Al-Kaida vezetoje volt, Pakisztánban fogták el, ill. olték meg.
Nekem sántít az a sztori......
Al Bab-tól 3 km-re már harcok vannak. Al Bab-ban az IÁ barikádokat épít az utcákon. A települést senki sem hagyhatja el. A koalíció Al Bab környékén bombáz.
-----------------------------------
Autóbomba robbant Azaz-ban, számos áldozat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..