Atsiklanak majd felette, most ez nem erdekes mar, lesz addigra mas, sokkal fontosabb dolog szamukra.Kivàncsi vagyok, hogyan magyaràzzàk majd a hiànyzó lakossàgot a "felkelőket" tàmogatók...![]()
Atsiklanak majd felette, most ez nem erdekes mar, lesz addigra mas, sokkal fontosabb dolog szamukra.Kivàncsi vagyok, hogyan magyaràzzàk majd a hiànyzó lakossàgot a "felkelőket" tàmogatók...![]()
Azért védeni is kell majd Aleppot, mert a terroristákat és szponzoraikat ismerve egy ido után ismét mgpróbálkoznak az Aleppo elleni támadással.Hát akkor csipkedniük kell magukat.Mert ha Aleppo felszabadul kapacitás többlet lép fel az SAA. soraiba és igen felbuzdultak lesznek ezek a fiúk![]()
Szerintem Aleppo utan nyugat fele fog tamadni az SAA, a zoldekre fog koncentralni a tovabbiakban is, az ISIS-t hanyagolni fogja.Azért védeni is kell majd Aleppot, mert a terroristákat és szponzoraikat ismerve egy ido után ismét mgpróbálkoznak az Aleppo elleni támadással.

+ esetleg Deir ez-Zor.Szerintem Aleppo utan nyugat fele fog tamadni az SAA, a zoldekre fog koncentralni a tovabbiakban is, az ISIS-t hanyagolni fogja.
Szerintem Aleppo utan nyugat fele fog tamadni az SAA, a zoldekre fog koncentralni a tovabbiakban is, az ISIS-t hanyagolni fogja.
Oda is migránsolnak?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..