Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Orosz SOF Aleppoban.
Mindjárt jön valaki és közli, hogy a helyiek arra sétáltak, látták az oroszok mozgását és mobiltelefonnal leadták a drótot, mint a kórház eseténél. Mert az ki van zárva, hogy nyugati felderítés adjon át információkat az IÁ-nak.
Természetesen nincs kizárva. De akinek van egy kis esze és túl tud látni a saját ideológiája ködén, az elgondolkodik azon is, hogy a nyugati felderítéseknek, akik természetesen támogatják a mérsékelt lefejezőket, milyen érdekük fűződne ugyan egy orosz "KÓRHÁZ "(EÜ létesítmény) megtámadásához, amikor ezzel az akcióval a közvéleményt pont, hogy az oroszok mellé állítják a "mérsékeltekkel" szemben? Stratégiai értelme meg nem nagyon van egy kórház támadásának, mert ettől az oroszok is csak még dühösebbek lesznek. Szóval ilyen alapon akár false flag is lehetett az oroszok részéről, pár oroszt direkt beáldoznak, hogy jobb legyen a megítélésük, meg hergeljék, motiválják mégjobban a saját embereiket. De ez már tutifixteljesen kizárt, nem igaz? Bár én inkább csak arra TIPPELEK, hogy szimplán a kecskezargatók akciója volt, mindenféle külső segítség nélkül.
Ez az oldal annyira fos lett. Nem lehet elolvasni egy cikket mert reklámok tömkelege van az oldalon amiket még bezárni sem lehet és eltakarják magát a cikket. Elhiszem, hogy az oldal üzemeltetője eanyagi gondokkal kűzd, de a megoldás az oldal olvashatóságába került.
meg egy kempingfőzőt.Palmyranál a dögevők állításuk szerint megöltek 97 NDF-est, zsákmányoltak 5 hk.-t , 1 BMP-t, 3 ATGM indítítót, 3 ágyút.
A pontossàg a hitelesseg előfeltételemeg egy kempingfőzőt.
Igazad van. Az oldal stílusa kicsit nekem nem jött be, (főleg a hozzászólások) de sokszor olyan hírek is felkerülnek, amit máshol nem találok meg. Ha pedig a reklámokra gondolsz, amit csak olvastam, de nem találkoztam vele, használd a host védelmet. Ezzel én nem tapasztaltam semmit az oldalon. A téma: http://into.hu/hirek/2015-08-23-egyszerubb-megoldas-a-reklamok-ellen-azaz-intohosts-projekt Figyelem! A keresőben a reklámoldalakat is blokkolja!Ez az oldal annyira fos lett. Nem lehet elolvasni egy cikket mert reklámok tömkelege van az oldalon amiket még bezárni sem lehet és eltakarják magát a cikket. Elhiszem, hogy az oldal üzemeltetője eanyagi gondokkal kűzd, de a megoldás az oldal olvashatóságába került.