Q
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én azt olvastam, hogy ha az IÁ által zsákmányolt cuccokat nem hajlandóak az eredeti tulajok szétbombázni, akkor majd ők megteszik.Ma már azt is kijelentették, ha az oroszok és a szírek nem indítanak ellentámadást Palmiránál a koalíciós erok készek bombázni az Isist..
Jólvan na, kitartás, minden kezdet nehézRemélem sikerül nekik kiiktatni a kockás füzetből a célpontokat.
Ne haragudj ez nem igaz, a vallás, nyelv, származás jelentős részben közös a palesztinok esetbén, míg a példádban ez nem igaz.Palesztinához annyi köze van egy arabnak, mint egy románnak Erdélyhez.
Épp ez történik vagyis már vissza foglalták a légvédelmi bázist.Egyébként jobb ha nem szórakoznak ott az amik abból könnyen gubanc lehet.Én azt olvastam, hogy ha az IÁ által zsákmányolt cuccokat nem hajlandóak az eredeti tulajok szétbombázni, akkor majd ők megteszik.
Ne haragudj ez nem igaz, a vallás, nyelv, származás jelentős részben közös a palesztinok esetbén, míg a példádban ez nem igaz.
Valahogy nagyon régen támadták meg őket,akármennyire első számú ellenségek.Izrael nem nyílt háborút folytat,hanem felfegyverez mindenféle terrorcsoportokat,hogy támadják a szomszédos országokat.Mindegy hogy ellenséges ország vagy sem.Ja és támogatja az egész világ......(sajnáltatják magukat,miközben kiirtanak népeket)Miről beszélünk?ha izraelre gondolsz : 21x km-es állam. minden szomszédjük gyűlöli őket. Irán csak egy ezek közül. 3 tolna megye. 8 milliós népesség.
az arabok mennyien vannak ? mennyi ellenpólus kell ellenük szerinted ? meg minek ?
Idióták. Hollande-től mondjuk sokat nem lehet várni.
Idióták. Hollande-től mondjuk sokat nem lehet várni.
Ó látom eltévedtél a nyugati média szövevényes sűrűjében.....tehát ki az arab?Beszélt-e itt valaki arabok és Palesztina összefüggéséről?Félrebeszélsz megint,mint a sebesült katona.Palesztinához annyi köze van egy arabnak, mint egy románnak Erdélyhez.
Igen, láttam, hogy te posztoltad, csak eltűntek a képekÉn raktam be egy két hete. Mindjárt körülnézek ,bár fogalmam sincs hol keressek.