[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Ma már azt is kijelentették, ha az oroszok és a szírek nem indítanak ellentámadást Palmiránál a koalíciós erok készek bombázni az Isist..
Én azt olvastam, hogy ha az IÁ által zsákmányolt cuccokat nem hajlandóak az eredeti tulajok szétbombázni, akkor majd ők megteszik.

Én azt olvastam, hogy ha az IÁ által zsákmányolt cuccokat nem hajlandóak az eredeti tulajok szétbombázni, akkor majd ők megteszik.
Épp ez történik vagyis már vissza foglalták a légvédelmi bázist.Egyébként jobb ha nem szórakoznak ott az amik abból könnyen gubanc lehet.

Ne haragudj ez nem igaz, a vallás, nyelv, származás jelentős részben közös a palesztinok esetbén, míg a példádban ez nem igaz.

A palesztinai arabok szinte teljes egészében egy bevándorló népesség leszármazottai ott. És ha lennének is nem bevándorló őseik (zsidók, filiszteusok), akkor se számítana, mert ők arabok és amíg a zsidók léteznek, addig az az ő földjük kizárólag, ahogy Erdély is csak a miénk.

Úgy tűnik az SAA. érti a nyelvüket mert egy napos intenzív kommunikációt követően hajlandók békélgeti :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ha izraelre gondolsz : 21x km-es állam. minden szomszédjük gyűlöli őket. Irán csak egy ezek közül. 3 tolna megye. 8 milliós népesség.
az arabok mennyien vannak ? mennyi ellenpólus kell ellenük szerinted ? meg minek ?
Valahogy nagyon régen támadták meg őket,akármennyire első számú ellenségek.Izrael nem nyílt háborút folytat,hanem felfegyverez mindenféle terrorcsoportokat,hogy támadják a szomszédos országokat.Mindegy hogy ellenséges ország vagy sem.Ja és támogatja az egész világ......(sajnáltatják magukat,miközben kiirtanak népeket)Miről beszélünk?

Franciák....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

CziZiSdXcAAezjo.jpg

Valaki belinkelné a csirkevérben fekvő "halott gyermek", fehérsisakos kamumentés, és még nem tudom milyen kamuhulla képösszeállítást? Sajnos eltűnt a kép a fórumról és facebookon az agyhalott ismerőseim egy kis felhomályosításra szorulnak ahogy látom.