[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Al-Bab, Bariyah falu, elég csúnya találatot kapott a SAA BMP-je, még tegnapelőtt történt az eset

C3YodQbUEAEXsev.jpg:orig

C3YodQkUkAAwOpC.jpg:orig

C3YodQaVcAA4s8k.jpg:orig

C3YodQpVUAEwZSY.jpg:orig

• Tetszik
Reactions: gacsat
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: jani22
Az baszna be. Akkor örökké fog tartani a polgárháború.
Szerintem Ő is pótolható. A polgárháború azon a részén a földnek, meg örökké fog tartani ha túléli akkor is, amig lesz életben kurd-török, síta-szunnita, vagy ezek közül bárki plusz egy zsidó.

Az baszna be. Akkor örökké fog tartani a polgárháború.

Cinikus mindenesetre, hisz mi volt anno? Demokratikus választásokat követeltek tüntetéseken ami által ugye vszeg távoznia kellett volna Aszadnak. Eltelt 6+év Aszad akkor lehet(vagy nem) távozott. Márcsak a demokratikus választások kell lemenjenek...

Cinikus mindenesetre, hisz mi volt anno? Demokratikus választásokat követeltek tüntetéseken ami által ugye vszeg távoznia kellett volna Aszadnak. Eltelt 6+év Aszad akkor lehet(vagy nem) távozott. Márcsak a demokratikus választások kell lemenjenek...
Le vagy maradva egy választással. Megvolt, Asszad győzött.

Ezt mondták neked? :)

• Tetszik
Reactions: lgabo
Természetesen. A választók 89% Asszadot Xelte. (Második helyezet 4%ot kapott) Ennyire is legitim.

Azért amikor az Al Jazeera nem tud találni a libanonba menekültek közül Aszad elleneseket a választásokkor ott már nagy baj van.

Mert ők is látták, amit föntebb meg is írtam. Asszad, vagy örök polgárháború. Amúgy területileg egy kicsit behatárolt választás volt, de erről nem ő tehetett.

Ha ennyire jó Aszad, hogy legitim választáson 89%ot kap, akkor kírhatta volna ezt a választást 2011ben is...
Ennyit talán az akkor mért nem írta ki 2011ben ről.

Most nézem, hogy a 2. helyezet a 4.4%val is amolyan belső ellenzék. Ez már 93%+. Ilyet mi is tudtunk kommunizmus alatt.

Ha ennyire jó Aszad, hogy legitim választáson 89%ot kap, akkor kírhatta volna ezt a választást 2011ben is...

Most nézem, hogy a 2. helyezet a 4.4%val is amolyan belső ellenzék. Ez már 93%+. Ilyet mi is tudtunk kommunizmus alatt.
Azok után amit én láttam itt Aszad alternatívájáról az elmúlt években ne beszéljen nekem senki demokratikus választásokról mert kiröhögöm.

Melyik arab országban van mukodo nyugati demokrácia?
Azért már legyunk realisak figyelembe véve a moszlim hagyományokat és kultúrát. Aszaddal Szíria a térség egyik legjobban mukodo országa volt-nyugati polgári életmóddal-szekuláris berendezkedéssel.
Líbiában már nyugati demokrácia van. Voltál már ott szabdságon?