Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez csak a gyíkember klónja. :-Dbiztos ami biztos
Szerintem Ő is pótolható. A polgárháború azon a részén a földnek, meg örökké fog tartani ha túléli akkor is, amig lesz életben kurd-török, síta-szunnita, vagy ezek közül bárki plusz egy zsidó.Az baszna be. Akkor örökké fog tartani a polgárháború.
Az baszna be. Akkor örökké fog tartani a polgárháború.
Le vagy maradva egy választással. Megvolt, Asszad győzött.Cinikus mindenesetre, hisz mi volt anno? Demokratikus választásokat követeltek tüntetéseken ami által ugye vszeg távoznia kellett volna Aszadnak. Eltelt 6+év Aszad akkor lehet(vagy nem) távozott. Márcsak a demokratikus választások kell lemenjenek...
Le vagy maradva egy választással. Megvolt, Asszad győzött.
A népszavazás soha nem legitim,még egy nyugati demokráciában sem.Mégis mit vártál?Természetesen. A választók 89% Asszadot Xelte. (Második helyezet 4%ot kapott) Ennyire is legitim.
Cinikus mindenesetre, hisz mi volt anno? Demokratikus választásokat követeltek tüntetéseken ami által ugye vszeg távoznia kellett volna Aszadnak. Eltelt 6+év Aszad akkor lehet(vagy nem) távozott. Márcsak a demokratikus választások kell lemenjenek...
Mert ők is látták, amit föntebb meg is írtam. Asszad, vagy örök polgárháború. Amúgy területileg egy kicsit behatárolt választás volt, de erről nem ő tehetett.Természetesen. A választók 89% Asszadot Xelte. (Második helyezet 4%ot kapott) Ennyire is legitim.
A népszavazás soha nem legitim,még egy nyugati demokráciában sem.Mégis mit vártál?
Ez egy CIA forradalom volt. Egy metastabil állapot felrúgása.Mármint mit?
Természetesen. A választók 89% Asszadot Xelte. (Második helyezet 4%ot kapott) Ennyire is legitim.
Mert ők is látták, amit föntebb meg is írtam. Asszad, vagy örök polgárháború. Amúgy területileg egy kicsit behatárolt választás volt, de erről nem ő tehetett.
A hétvégén találkoztam olyanokkal akik egy évvel a puccskísérlet előtt bejárták Szíriát. Messze az egyik leg liberálisabb ország volt a közel keleten.Ez egy CIA forradalom volt. Egy metastabil állapot felrúgása.
Azok után amit én láttam itt Aszad alternatívájáról az elmúlt években ne beszéljen nekem senki demokratikus választásokról mert kiröhögöm.Ha ennyire jó Aszad, hogy legitim választáson 89%ot kap, akkor kírhatta volna ezt a választást 2011ben is...
Ennyit talán az akkor mért nem írta ki 2011ben ről.
Most nézem, hogy a 2. helyezet a 4.4%val is amolyan belső ellenzék. Ez már 93%+. Ilyet mi is tudtunk kommunizmus alatt.
Ha ennyire jó Aszad, hogy legitim választáson 89%ot kap, akkor kírhatta volna ezt a választást 2011ben is...
Ennyit talán az akkor mért nem írta ki 2011ben ről.
Most nézem, hogy a 2. helyezet a 4.4%val is amolyan belső ellenzék. Ez már 93%+. Ilyet mi is tudtunk kommunizmus alatt.