Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az az IA. által "tuningolt" tank ami be volt rakva a forúmba is.Az SAA. most épségbe zsákmányolta.Hogyan mazskirovkázzunk T-72 -et T-90 -nek.
Nekem mindég bántja a szemem,hogy nincs pótpáncél a cső két oldalán,soha nem értettem,hogy mi az oka.Azt értem,hogy ott lenne a helye a fullosabb darabokon ennek annak de miből állt volna oda hegeszteni egy egy felfogató csonkot a tégláknak a tesco példányokon?
Nekem mindég bántja a szemem,hogy nincs pótpáncél a cső két oldalán,soha nem értettem,hogy mi az oka.Azt értem,hogy ott lenne a helye a fullosabb darabokon ennek annak de miből állt volna oda hegeszteni egy egy felfogató csonkot a tégláknak a tesco példányokon?
Ha nem tartozik ide,akkor tegyétek át,ahová való,Assadék miből vennének orosz haditechnikát?Úgy tudom,hogy ők is,meg jó pár ország a térségben,még bőven saras a szovjet időkből,nem kevés pénzzel,fegyverekért.
Rettegve kérdezem,esetleg egy nyugati bank ad majd nekik hitelt?
desert hawks járgány
A kitermelés se a texaco foga elvégezniNyugati bankok hitelt? Minek? Annyit fognak az orosz cegek behuzni az ujaepitesnel es termeszeti kincsekbol, hogy vigan szallithatjak meg a technikat. Ez nem deficites buli lesz Putyineknak.
Megérkeztek Salamiyahhoz, keletre fognak menni. Kicsit erősebb járgányokat is hoztak
Ha ez így lenne, akkor itt mi semmiről sem tudnánk és max arról beszélgetnénk, ki kapja az arany-málna díjat idén, hisz a gépeink jenki felügyelet alatt állnak.
De, ha így van, ahogy mondod, segíts nekem, mindketten jól járunk.
Tudod, most az a gond, hogy egyszerűen nincs az a kereső-rendszer, ami a keresőszavakon és pár egyszerű algoritmuson túl tudna jutni, értelmezni tudná a hír tartalmát, és megmondaná; ez jó hír, ez rosz hír.
Na, így az érdekesnek tűnő adatcsoportokat csak el kell olvasni, miután a szűrő valamiért kidobja.
És a valaki heti 40 órás munkaidejéből 24 óra efektív meló mellett / ez egy nagyon jó adat/ feldolgoz valamennyit, megmutatja a főnöknek az a további főnöknek, akik konferenciáznak, hogy Büdöslábu Joe most mit is akart mondani és mi legyen vele.
Szóval, ez a helyzet.
Ha Te tudsz valami technológiai bravurt, privátban megbeszéljük.
Én tudom, ki venne ilyet.
Felezünk.
Addíg csak álom, hogy mindent le tudnak követni és figyelnek.
A feldolgozás a szűk keresztmetszet.
Amíg az nincs megoldva, a technika annyit ér, mint lankadt fasz egy szexpartin.
közbe nézem ezt a térképet de nagyon nem stimmel kb. már csak ott vannak IA.-ok ahol a támadást jelzik a nyilakmég nem megerősített