Sírás és nyavajgásMi lesz ezekkel a törökökkel ha mélységben is behatolnak a területre és nem csak kívülről piszkálgatják a biztos hátországgal a hátuk mögött?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sírás és nyavajgásMi lesz ezekkel a törökökkel ha mélységben is behatolnak a területre és nem csak kívülről piszkálgatják a biztos hátországgal a hátuk mögött?
Erdogan has created a situation in Turkish society and politics where there's basically no alternative in terms of leading the country and resolving its problems except himself, and his own policies.
Which I guess you can say about Putin in Russia too; except that Putin is actually competent and resolves at least some problems - Erdogan however only knows how to create more and more of them in order to justify being in power.
Sztem ez a török kaland se mehetett moszkvai rábólintás nélkül...
másképp pedig: ott Abduléknál sorban állnak a helyi Adolfok, bő a választék. most épp a török indult meg.
Sztem a hülyék Washingtonban és Brüsszelben azt gondolták, Erdoghan akciózik egy kicsit É-Szíriában, ők m eg hagyják, hadd tombolja ki magát...
na aztán a fagyi nyalogat vissza, a kanóc meg ég a lőporoshordó felé..
Valahogy én is így gondolom. Mondjuk valahol lehetett számítani a kurdok "kivégzésére", csak én ezt egy kicsit későbbre tettem és nem abban a formában ahogy most történik. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy ezt az egészet, hogy rendezték le az oroszok Asszadékkal. Mert azt egyszerűen nem hiszem el, hogy a vezetés elhiszi, hogy Erdogan az elfoglalt területeket vissza fogja adni. Bár az is lehet, hogy azt mondták nekik vagy lenyelitek vagy megyünk repülőstül, harckocsistul haza. Viszont ez azt is mutatja, hogy Oroszországnak stratégiailag fontosabb Törökország mint Szíria.
Valahogy én is így gondolom. Mondjuk valahol lehetett számítani a kurdok "kivégzésére", csak én ezt egy kicsit későbbre tettem és nem abban a formában ahogy most történik. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy ezt az egészet, hogy rendezték le az oroszok Asszadékkal. Mert azt egyszerűen nem hiszem el, hogy a vezetés elhiszi, hogy Erdogan az elfoglalt területeket vissza fogja adni. Bár az is lehet, hogy azt mondták nekik vagy lenyelitek vagy megyünk repülőstül, harckocsistul haza. Viszont ez azt is mutatja, hogy Oroszországnak stratégiailag fontosabb Törökország mint Szíria.
Hajnalban az SAA. támadást indított Abu-Duhur városa ellen.Először nyugatról kerítették majd a reptér és dél felől benyomultak a városba.
Tegnap még közel a város felét birtokolták de a friss még térkép nélküli hírek szerint mostanra elfoglalták a várost.
az hát,teljesen szánalmasakHm, ha nem izéltem el a google mapsot, akkor... nos, ez a település a török határ mellett van közvetlenül. Kb mint mondjuk Nagylak.
Szép célpont lenne ez a csoprtosulás a levegőből, de hát ugyebár onnan nem kell tartani a támadóktól.török tüz. állás
203mm.-es tarackokkal
Szép célpont lenne ez a csoprtosulás a levegőből, de hát ugyebár onnan nem kell tartani a támadóktól.