Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az megvan, hogy a török tiszti kar nagy része épp börtönben ül? Csúnya veszteségek lennének.Ezt te sem gondolod komolyan.
A törökök 1 nap alatt lenyomnák a dolgot, kb. 1 hónap alatt egész Sziriát is, éppen a veszteség minimalizálás és a nemzetközi felháborodás kontraproduktuma között lavíroznak és csatolnak magukhoz pár ezer km2-et.
A ypg. egyik európai harcosa/zsoldosa
Fontos célpont... A vártnál is hülyébbek.
A ypg. egyik európai harcosa/zsoldosa
Fontos célpont... A vártnál is hülyébbek.
Értem miért írod és az elméleti fonállal egyet értek.De attól még gyakorlatilag zsoldosok.Épp úgy mint a kelet ukrajnai külhoniak legyen bármelyik oldalon.Vagy az orosz Vagneresek Szíriában.Szerintem őket ne nevezzük és tartsuk zsoldosnak. A lefejezős kannibálok elleni harcra áldozzák(áldozták) az életüket -önként és nem pénzért- a közvetlenül veszélyeztetett és mészárolt kurdok oldalán, egy jó ügy érdekében. Legyenek amerikaiak, kanadaiak, dánok, vagy románok (sicc !) megérdemlik a HARCOS kifejezést, de a zsoldost inkább ne...
? Nem igazán ezt igazolják az eddigi történések.Ezt te sem gondolod komolyan.
A törökök 1 nap alatt lenyomnák a dolgot, kb. 1 hónap alatt egész Sziriát is, éppen a veszteség minimalizálás és a nemzetközi felháborodás kontraproduktuma között lavíroznak és csatolnak magukhoz pár ezer km2-et.
Persze es a csillamponi epp repkedett a hatterbe... Nem kell szepizeni szerintem eggyik oldalon harcolo onkenteseket.Szerintem őket ne nevezzük és tartsuk zsoldosnak. A lefejezős kannibálok elleni harcra áldozzák(áldozták) az életüket -önként és nem pénzért- a közvetlenül veszélyeztetett és mészárolt kurdok oldalán, egy jó ügy érdekében. Legyenek amerikaiak, kanadaiak, dánok, vagy románok (sicc !) megérdemlik a HARCOS kifejezést, de a zsoldost inkább ne...
Hát ez meg már a ló másik oldala szerintem.Persze es a csillamponi epp repkedett a hatterbe... Nem kell szepizeni szerintem eggyik oldalon harcolo onkenteseket.
Olni mentek oda. Onos erdekukbol. Nem szivbeli josagbol vagy a minden felett allo igazsagossagert.
Lehet sokaknak nem tetszik de ez van
Az önkéntes szó megold mindent.Értem miért írod és az elméleti fonállal egyet értek.De attól még gyakorlatilag zsoldosok.Épp úgy mint a kelet ukrajnai külhoniak legyen bármelyik oldalon.Vagy az orosz Vagneresek Szíriában.
Nem gondolom,hogy a zsoldos önmagában pejoratív jelző,harcolhat jó vagy rossz ügyért de,hogy miért harcolt azt úgy is a győztesek döntik majd el
Értem miért írod és az elméleti fonállal egyet értek.De attól még gyakorlatilag zsoldosok.Épp úgy mint a kelet ukrajnai külhoniak legyen bármelyik oldalon.Vagy az orosz Vagneresek Szíriában.
Nem gondolom,hogy a zsoldos önmagában pejoratív jelző,harcolhat jó vagy rossz ügyért de,hogy miért harcolt azt úgy is a győztesek döntik majd el
Az önkéntes szó megold mindent.