Afrin, Ba'dino falu török bombázás után.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha rad lonek 7.62 vel imadkozz, h atmenjen a mellenyen lövedek. Mert ugy meg van eselyedt ulelni.Tudom,dudi. Van is pár a pincében...
Téged már vágott mellbe egy 100m-ről?Engem nem,viszont van kontaktom olyannal akit igen és úgy húzták ki a tűzvonalból majd 10 percig alig kapott levegőt teljesen kiszolgáltatott volt. Én erről beszéltem nem arról,hogy átmegy e vagy sem.
Valaki segítsen nekem pls. Ez a HTS és JTS kik ? HTS az valami nuszra maradvány nem? Az van a törökökkel. Vagy rosszul tudom?Egy ellentámadásban a HTS kiverte pár helyről a JTS-t.
Az index is gyorsan leadott egy osszeollozott cikket, a szokásos Sziriarol irogato firkaszaval. A lényeg a gaztamadas itt ott, szegény négyszázezer civil, fehér sisakosokrol fotó, meg a gonosz Asszad aki ipart telepített az érintett körzetbe. Utána meg bemasol egy részletezett hogy tulajdonképp minden fegyveres csoport terrorista a katlanban. Nos azért egy rendszeresen Sziriarol irogato , ezt foglalkozás szerűen űző személytől ettől komolyabb hozzáállást és mélyebb ismereteket várnak el. Inkább be se linkeltem mert felesleges, számunkra teljesen semmit mondó és ráadásul fals információkat tartalmaz.Megáll az ember esze,hogy egy ilyen kib..tt világban kell élnünk. Még mindég tényként beszélnek valamiről amit mostanra senki se állít aki mérvadó az eseményekben kivéve a terroristákat.Mint valami kiba..tt óvodában ahol össze kell hozni a világ fő gonoszait és simán zabálják ezt a baromságot.
Egy teljesen párhuzamos világban élünk amiben olyan szakadékok kezdenek tátongani ember és ember közt ami végzetes összeüközéshez fog vezetni.
Egyszerű ez mint a pofon, a HTS IS és a JTS is terrorista, radikális iszlamista fejlevágós csapat. Napalm jár mindkettőnek, szerencsére most egymást is faragják, nekünk ez idilli állapot!Valaki segítsen nekem pls. Ez a HTS és JTS kik ? HTS az valami nuszra maradvány nem? Az van a törökökkel. Vagy rosszul tudom?
Ki a jó és ki a rossz fiú? Egyszerűen nem tudom követni ezt a sok népe frontot. Help me!
Az index is gyorsan leadott egy osszeollozott cikket, a szokásos Sziriarol irogato firkaszaval. A lényeg a gaztamadas itt ott, szegény négyszázezer civil, fehér sisakosokrol fotó, meg a gonosz Asszad aki ipart telepített az érintett körzetbe. Utána meg bemasol egy részletezett hogy tulajdonképp minden fegyveres csoport terrorista a katlanban. Nos azért egy rendszeresen Sziriarol irogato , ezt foglalkozás szerűen űző személytől ettől komolyabb hozzáállást és mélyebb ismereteket várnak el. Inkább be se linkeltem mert felesleges, számunkra teljesen semmit mondó és ráadásul fals információkat tartalmaz.
MIndegyik radikális iszlámista csoport(Allahu Akbaros) -terroristák.Valaki segítsen nekem pls. Ez a HTS és JTS kik ? HTS az valami nuszra maradvány nem? Az van a törökökkel. Vagy rosszul tudom?
Ki a jó és ki a rossz fiú? Egyszerűen nem tudom követni ezt a sok népe frontot. Help me!
Nem szoktam rakeresni a hozzászólásaikra, annyi időm nincs egy nap. Magát az oldalt is csak néha futom át érdekességképpen.remélem azt a kommentelőkre is érted....
A HTS. a volt Nusztra a JTS. elvben nem annyira radikális ezt támogatják a törökök,gyakorlatilag pl. a gyereklefejezős Zinki is tagja.A mostani viszály lényege,hogy a törökök maguk számára tisztogatnak.Valaki segítsen nekem pls. Ez a HTS és JTS kik ? HTS az valami nuszra maradvány nem? Az van a törökökkel. Vagy rosszul tudom?
Össze tudná nekem valaki foglalni, hogy jelenleg szíriában milyen felek harcolnak egymással, illetve azok milyen támogatást kapnak ( usa,Orosz.o )?