Ne is foglalkozz ezekkel.Mit csinálnak ezek az arcok? Kik ők?
Elég fura a középső emberen ez a slim fit egyenruha a kifényesített női csizmával?
Esetleg, ha érdekel, akkor olvass vissza kicsivel több mint 65 ezer bejegyzést.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne is foglalkozz ezekkel.Mit csinálnak ezek az arcok? Kik ők?
Elég fura a középső emberen ez a slim fit egyenruha a kifényesített női csizmával?
Ő középen egy olyan történet,amiről a nyugati "liberális" demokrácia csak álmodik.Mit csinálnak ezek az arcok? Kik ők?
Igazad van, lehet kamu is. csak gondoltam berakom.Bár mint a cikkben is leírják, gyakorlatilag teljességgel leellenőrizhetetlen, azonban meglepően nem is tudom, életszerű? logikus?
Szíriában 40 éves technikával lőnek egymásra. Ha újjabbal tennék az érdekes lenne. Vagy nem akarjuk látni. Nem tudom.Most beszélünk egy több, mint 20 éves technikáról, ami már-már elavultnak tekinthető, főleg ha azt hozzávesszük, hogy kínaiak, amerikaiak, meg aki tulajdonképpen akar már arcfelismeréssel foglakozik, nemhogy IR tracking...
Más kérdés, hogy ennél jobb, pontosabb, szebb minek. De biztos ott van már a polcon kb mindenkinek, aki számít.
Hááááát. Miért könyörögnek az ukránok Javelinekért?Ettől nem.
Izgalmas a szaúdi-amerikai összecsapás.Deir Ezzor közelében összecsapás volt az SDF és a al-Nukhbat Brigade között. Utóbbiak a legnagyobb SDF-en kívüli erő a környéken, szaúdi pénzből.
https://southfront.org/us-backed-sy...clash-with-saudi-backed-forces-in-deir-ezzor/
Nem a britek tartották el őket?Amerikaik leállítotották a "Fehér sisakosok" kamu szervezet finanszírozását.
De, ez egy britek által kitalált, és futtatott szervezet volt mindig is, én úgy tudom.Nem a britek tartották el őket?
Nem a britek tartották el őket?
Oké, hogy hidegen hagy, de ezek megint nem érvek. Azok elfogytak mostanra nálad. Csak a szarkazmus maradt.
A belorusz kormány milyen orosz propagandát nyom?
Ezt most mégis hogy értsem?
Úgy, hogy majd ha ők is szuperhatalom lesznek, akkor bombázhatnak szabadon?
Vagy úgy, hogy ha ők is szuperhatalom lesznek, akkor majd hazudhatnak?
Vagy úgy, hogy ha majd ők is szuperhatalom lesznek, akkor neked is lesznek érveid az anyázáson kívül?
Azért még lenne hova fejlődni.
Mit csinálnak ezek az arcok? Kik ők?
Szíriában 40 éves technikával lőnek egymásra. Ha újjabbal tennék az érdekes lenne. Vagy nem akarjuk látni. Nem tudom.
Már megékezett pont a héten.350 indítóról van szó állítólag.Ezzel a tétellel nem lehet gyökeres változást csinálni arról nem is beszélve,hogy rögtön meg lesz a kompenzáció a túl oldalról.Hááááát. Miért könyörögnek az ukránok Javelinekért?