Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem zsido o... ha nem kettos-ugynok, akkor egy wanna-be zsido, aminel nincs szanalmasabb...Mnnyivel kényelmesebb ez a magyarázat mint az,hogy csak egy hü.. cionista zsidó.
Ezt felénk 200%-os románnak hívják, olyan magyar aki román akar lenni és emiatt rajtuk is túltesz. Mit szólsz az utálati skálán hol mozog az ilyen?Nem zsido o... ha nem kettos-ugynok, akkor egy wanna-be zsido, aminel nincs szanalmasabb...
Tűzharc volt az Al-Tanfi amerikai zsák peremén.Szír erők és az FSA. között.A videó elején látszik,hogy valószínűleg amerikai erők is voltak a helyszínen de megfordultak és kivonták magukat az eseményekből.
Trumpika örülhet! Végre egy amerikai dzsihádmobil.Wagnerosok
Izraelt ez az ENSz hozta létre. Már akkor figyelmen kívül kellett volna hagyni.Teged lehet kotelez, engem nem. Az ENSZ egy kamuszervezet, regebben amcsi, most meg muszlim kezben. Es Mo-t sem kotelezi, mert milyen jogon is. Es Izraelt sem. Max az ero jogan tudja az ENSZ keresztulvinni az akaratat, hajra. Se nem demokratikus, sem nem etikus szervezet. Eleve hogyan lehetseges, hogy a 4-5 legerosebb allam kijelenti, hogy az o szava dont arrol, hogy lehet-e haboru valahol vagy nem? Eleve milyen tekinteje van egy olyan szervezetnek ahol a tobbsegbe kerult muszlim orszagok elrendelik, hogy a migracio alanyi jog es Mo nyissa meg a hatarait??? Es milyen tekinteje van egy olyan szervezetnek aminek a dontesere Szijjarto azt mondhatja, hogy lofaszt es tovabbra is zarva tartja a hatarait. Hat ha Mo-nak szabad, akkor Izraelnek is. Es en is leszarom, en nem az ENSZ nem vagyok a polgara, en szabad ember vagyok, mert az en orszagom jogokat biztosit nekem, mint allampolgarnak. Az ENSZ meg lofuttyot sem biztosit nekem.
hogy az IA. bevette volna a várost arról nem tudok és a térképek is szír kézen lévőnek jelölik.Támadások vannak folyamatosan volt is a napokban egy nagyobb.Tud valaki valamit arról, hogy az alábbi linkben állított dolognak mennyi az igazság alapja, Várom válaszotokat...
https://index.hu/kulfold/2018/06/08/sziria_terrorizmus_iszlam_allam_polgarhaboru_al-bukamal/
Hmm... en ugy tudtam a zsido nep hozta letre... hogy az ensz eppen az o javukra szavazott az csak annyit bizonyit, hogy New Yorki a szekhelye es akkor meg nem volt muszlim tobbseg. Izraelnek nem azert van joga letezni, mert az ensz azt mondta.Izraelt ez az ENSz hozta létre. Már akkor figyelmen kívül kellett volna hagyni.
De igen.Hmm... en ugy tudtam a zsido nep hozta letre... hogy az ensz eppen az o javukra szavazott az csak annyit bizonyit, hogy New Yorki a szekhelye es akkor meg nem volt muszlim tobbseg. Izraelnek nem azert van joga letezni, mert az ensz azt mondta.
Tudod mi itt Europaban nem szoktuk elvitatni nepek jogat a letezeshez... szeretnenk ha ti tavol tartanatok magatokat a mi europai civilizacioinktol. Koszonjuk.De igen.
Csak óvatosan a "kollektív tudat" önjelölt hangjaként való felszólalással. Izrael meg nem egy nép hanem egy kreált ország.Tudod mi itt Europaban nem szoktuk elvitatni nepek jogat a letezeshez... szeretnenk ha ti tavol tartanatok magatokat a mi europai civilizacioinktol. Koszonjuk.
De kik?!Tudod mi itt Europaban nem szoktuk elvitatni nepek jogat a letezeshez... szeretnenk ha ti tavol tartanatok magatokat a mi europai civilizacioinktol. Koszonjuk.
Tud valaki valamit arról, hogy az alábbi linkben állított dolognak mennyi az igazság alapja, Várom válaszotokat...
https://index.hu/kulfold/2018/06/08/sziria_terrorizmus_iszlam_allam_polgarhaboru_al-bukamal/