[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Kiváló és erős a szíriai légvédelem, ahogy az a lelőtt izraeli gépek számából kikövetkeztethető.
Tudom,hogy újszülöttnek minden vicc új,de olvass vissza sokat és megérted a problémát.A "nem annyira" gyenge és a "kiváló és erős" meg pont annyira áll távol egymástól mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként ahhoz be is kéne gépnek repülnie ,hogy legyen mire tüzet nyitniuk...
De egy böffennetek jó volt:rolleyes:

nincs zöld...
DjGdMnpW0AI3UCK.jpg

Tudom,hogy újszülöttnek minden vicc új,de olvass vissza sokat és megérted a problémát.A "nem annyira" gyenge és a "kiváló és erős" meg pont annyira áll távol egymástól mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként ahhoz be is kéne gépnek repülnie ,hogy legyen mire tüzet nyitniuk...
De egy böffennetek jó volt:rolleyes:
Engedelmeddel, de - amennyit tőled olvastam a témában, az alapján - úgy vélem, te böfögsz félre.

Én a férgeket sem szoktam l'art pour l'art elpusztítani, csakis védekezésképpen, tehát ebben az értelemben az iszlám állam is csak egy kártevő csoport, akit sajnos egy nagyobb kártevő csoport szabadított a világra. De oké, legyenek akkor férgek bár ez megtiszteltetés nekik, hiszen a féreg csak élni és táplálkozni akar, ezek legtöbbje meg annál sokkal torzabb. Nyilván nem leszel Te is az ha annak hívod őket.... egyből :)

Az érintettség kérdésében is van igazság, de akkor pont azokra bízzuk az ítélkezést, akik érintettségük okán valószínűleg nem fognak objektív döntést hozni. Szerintem igenis kell egy elvi törvénykezés, ami a társadalom önvédelmi mechanizmusa, ahelyett hogy rábíznánk pl az albán vérbosszú intézményére a dolgok elboronálását.

Attól nem lesz valaki tudatlan a témában hogy nem mészárolták le a családját, micsoda hülyeség ez már :D

Attól nem lesz valaki tudatlan a témában hogy nem mészárolták le a családját, micsoda hülyeség ez már :D
Nézd én egy kulturált európai embernek tartom magam de nem tudom,tudhatom,hogy reagálnék egy ilyen esetben.
Ha te tudod magadról és biztos vagy benne ,hogy nem lőnéd szó nélkül hasba hagy vergődjön akkor le a kalappal ezt nem cinikusan hanem őszintén mondom!
Én nem tudom magamról.
De hagyjuk ezt itt már nem ide tartozik.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Oroszok által képzett és felszerelt elit szír erők a Damaszkuszi Orosz nagykövetség közelében.
Hn3KBx-ZjMk.jpg
2nJv938jJlU.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed