Kiváló és erős a szíriai légvédelem, ahogy az a lelőtt izraeli gépek számából kikövetkeztethető.talán mert mégsem annyira gyenge a szír légvédelem mint azt szeretik beállítani....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kiváló és erős a szíriai légvédelem, ahogy az a lelőtt izraeli gépek számából kikövetkeztethető.talán mert mégsem annyira gyenge a szír légvédelem mint azt szeretik beállítani....
Tudom,hogy újszülöttnek minden vicc új,de olvass vissza sokat és megérted a problémát.A "nem annyira" gyenge és a "kiváló és erős" meg pont annyira áll távol egymástól mint Makó Jeruzsálemtől.Kiváló és erős a szíriai légvédelem, ahogy az a lelőtt izraeli gépek számából kikövetkeztethető.
Engedelmeddel, de - amennyit tőled olvastam a témában, az alapján - úgy vélem, te böfögsz félre.Tudom,hogy újszülöttnek minden vicc új,de olvass vissza sokat és megérted a problémát.A "nem annyira" gyenge és a "kiváló és erős" meg pont annyira áll távol egymástól mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként ahhoz be is kéne gépnek repülnie ,hogy legyen mire tüzet nyitniuk...
De egy böffennetek jó volt
Én meg úgy gondolom, hogy ez a témakör egyáltalán nem ide tartozik.Pedig a szokásos elvet kéne követni: ha valóban egy féregről van szó, akkor sem férgezem, mert hasonlóvá válok hozzá. Az ellenség megkínzása pedig lehet érthető, de nem megengedhető, ugye ebben egyetértünk.
Nem leszek meglepve, ha a Golán felé eltűnik pár száz dzsihádista. A Fehér Sisakosokra is volt igény.kíváncsi leszek,hogy ki és merre engedi majd ki a jó népet....
Logikus gondolat. Én is erre gondoltam először.talán mert mégsem annyira gyenge a szír légvédelem mint azt szeretik beállítani....
Nem úgy, mint a te mélyen szántó szakértői hozzászólásaid, amit ez úton is köszönünk.Engedelmeddel, de - amennyit tőled olvastam a témában, az alapján - úgy vélem, te böfögsz félre.
Szél fúj belőled is?Nem úgy, mint a te mélyen szántó szakértői hozzászólásaid, amit ez úton is köszönünk.
Próbálják túlterhelni a rendszert ami egyébként valószínűleg működik hiszen viszonylag kevés és gyéren van elszórva a rakéták ellen is sikeresen bevethető technika.Logikus gondolat. Én is erre gondoltam először.
Nézd én egy kulturált európai embernek tartom magam de nem tudom,tudhatom,hogy reagálnék egy ilyen esetben.Attól nem lesz valaki tudatlan a témában hogy nem mészárolták le a családját, micsoda hülyeség ez már
Remélem hozzák a formájukat a zsidóknál is!Nem leszek meglepve, ha a Golán felé eltűnik pár száz dzsihádista. A Fehér Sisakosokra is volt igény.
Végül is, hogy IÁ vagy Al Kaida, az nekik lehet fontos, másoknak tök mindegy.
Oroszok által képzett és felszerelt elit szír erők a Damaszkuszi Orosz nagykövetség közelében.