Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nos, voltak ott szírek: "In his comments to the Russian newspaper Kommersant on July 31, Syria’s UN envoy Bashar al-Jafaari, who led the Syrian government delegation in Sochi..."Az meg, hogy leülnek 3-n Szíria jövőjéről beszélgetni - ez még hagyján - de döntéseket hozni Szíriáról a Szírek nélkül, elég nonszensz., Ez elég USA szint...
Legalább nézőként odaültethettek volna valakit a baráti Szírektől.
Kétségem sincs a felől hogy ezeket is ki fogják végezni. Annyi a különbség, hogy nem lesz róla videó. És ez így helyes.Dél-Szíria, IÁ foglyok
Kíváncsi vagyok mit fognak ezekkel a terroristákkal csinálni. Fordított esetben,ha szír katonák lennének a foglyok az IÁ kivégezné mindet.
Ha én döntenék sorsukról először is mindet leborotváltatnám és kopaszra nyíratnám, majd disznók közé dobnám.
Kétségem sincs a felől hogy ezeket is ki fogják végezni. Annyi a különbség, hogy nem lesz róla videó. És ez így helyes.
Bérgyilkosság. Tehát nem harcérintkezésben levő embereket lőnek le. Megtervezett likvidálás. Lehet pont pihenőidejét töltő ember stb...Nem tudom komolyan venni, foleg az utolso ket videot. A zsoldos csapat parancsnoka papucsban setal az ut mellett a sotetben, meg motoron jon szembe az uton egyes-egyedul. Minimum gyanus, hogy csak egyszeru "proli" fosztogatokat lottek le. A motorosnal meg fegyvert sem sikerult kivennem a kepen, hoggy lett volna nala...
Meg ugye van az ha valakinek egy rozsdás késsel nyiszálják a nyakát,égetik el élve dobják le tetőről stb vagy csak simán tarkón lövik....Kétségem sincs a felől hogy ezeket is ki fogják végezni. Annyi a különbség, hogy nem lesz róla videó. És ez így helyes.
6 év óta először jelentek meg ENSZ. katonák a Golan-on. Egyenlőre orosz katonák kíséretében.
Egy részükért az elrabolt drúz asszonyokat és gyerekeket szeretnék visszakapni.Kíváncsi vagyok mit fognak ezekkel a terroristákkal csinálni.
Azt nem nagyon értem,hogy hol vannak most azok a túszok.Jordáni? Vagy az amerikai zónában? Vagy valahogy "elvergődtek" a maradék IA. területekre az Eufrátesz mellé.Egy részükért az elrabolt drúz asszonyokat és gyerekeket szeretnék visszakapni.
Na értem már....a múltkori beszivárgás és véres gyilkolászást követően maradtak a kezükön területek és most ott terrorkodnak.Azt nem nagyon értem,hogy hol vannak most azok a túszok.Jordáni? Vagy az amerikai zónában? Vagy valahogy "elvergődtek" a maradék IA. területekre az Eufrátesz mellé.
Vagy bolyonganak a sivatagban buckalakót játszva és cibálják magukkal a nőket....
Dél-Szíria, IÁ foglyok
Kíváncsi vagyok mit fognak ezekkel a terroristákkal csinálni. Fordított esetben,ha szír katonák lennének a foglyok az IÁ kivégezné mindet.
Ha én döntenék sorsukról először is mindet leborotváltatnám és kopaszra nyíratnám, majd disznók közé dobnám.
Fogatlanok ezek már. Mielőtt bekapcsolták a kamerákat pár pofon már lemehetett... puskatussal.Azért ezek is felhígultak. Egy igazi IÁ- stól azt várnám, hogy minimum a kamerás keze felé harap...