[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Szerintem azt a zsidó pilótát sem fogják megdicsérni aki ráhúzta a légvédelmet a ruszki gépre !

Kb fogalmunk sincs,hogy mi történt,ki,mit húzott hová.
Ami a lényeg,egyből mentek Moszkvába a telefonok,Vlagyimír Vlagyimírovics nem vette fel,Washingtonn lapít...
S-300-ak megérkeztek,Washington még mindig lapít...

Azért itt nem tartunk. Hónapok kérdése amire a leszállított Sz-300 ütegek harckészültséget fognak tudni adni, kiképzett arab személyzettel. De az viszont tény, hogy ezután nem lesz akkora átjáróház a szír légtér, mint eddig volt...!
A Szir személyzet 2013 óta kivan rá képezve. Az Oroszokat ismerve 2 hét és felál a rendszer

Dn33PFxXgAE6HGT.jpg

Dn33rrOXoAA7vbc.jpg

Azért itt nem tartunk. Hónapok kérdése amire a leszállított Sz-300 ütegek harckészültséget fognak tudni adni, kiképzett arab személyzettel. De az viszont tény, hogy ezután nem lesz akkora átjáróház a szír légtér, mint eddig volt...!
Állítólag van kiképzett személyzet. Aztán nem gondolod, hogy ezután az arabokra bízzák a vezetést?

• Tetszik
Reactions: karpatalja and gioo
A szírek eddig - tudtommal - 30-50%-os hatásfokkal lőtték ki az izraeli rakétákat. Nyilván az SA-15 és főleg az SA-20 "regiment"-ek vagyis az Sz-200 ütegek.
Izrael első dolga az lesz, hogy kilője az Sz-300-at. Annak tehát legelőször is meg kell védenie önmagát és ezen túl lőnie kell a támadó gépekre. Ehhez Pancir és/vagy Tor is kell.
Ez lesz az Sz-300 rendszer éles próbája. A magyarázatoktól/értelmezésektől függetlenül az eredmény fog számítani.
Érdeklődve várom.
Ha nem oroszok ülnének benne, én a zsidókra fogadnék. Nyebo radarok is kellenének.

Kb fogalmunk sincs,hogy mi történt,ki,mit húzott hová.
Ami a lényeg,egyből mentek Moszkvába a telefonok,Vlagyimír Vlagyimírovics nem vette fel,Washingtonn lapít...
S-300-ak megérkeztek,Washington még mindig lapít...
Én most arra leszek még kiváncsi, hogy az amcsik mostantól a Szir légvédelemnek is lejelentik a berepüléseiket vagy sem?

Szerintem azt a zsidó pilótát sem fogják megdicsérni aki ráhúzta a légvédelmet a ruszki gépre !
Szerintem meg ilyen kiképzést kapott. Ami nem gond, mert mindenki ezt tette volna, h lerázza a jelet magáról. Az Israeli légierő hibázott, akik tévesen északi támadást jeleztek nyugati helyett. És mert kiadták a tűzparancsot, úgy, h ott volt az orosz gép és más civil gép is a levegőben volt...
Szerintem

SDF: Hajin zseb.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

400 IÁ-s keletről átmegy Idlibbe.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

98 Fehér Sisakos és 324 családtag lett kimentve Jordánián keresztül júliusban (by Britain, Germany and Canada, and supported by Israel, Jordan, the US and the United Nations).
Ebből 29-et és 70 családtagot átvesz UK. Az első család már ott van.
https://www.telegraph.co.uk/news/20...um-100-white-helmet-rescuers-relatives-syria/
Teljes cikket nem tudom elolvasni mert nem vagyok beregisztrálva, arról ír, hogy a maradékból mennyit vesz németország és kanada? Tehát azt a maradék 69 fehérsisakost és 254 családtagot 50-50-be veszik át vagy nagylelkű lett németország és a teljeset magára veszi?