Mi van? Senki se számolta ki neked? A 10mrd $os kategóriába esik. Esély sincs rá, hogy valaha is kifizetik.valaki meg tudja mondani hogy a szíriának beigért cuccos piaci ára kb. milyen nagyságrendbe esik?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi van? Senki se számolta ki neked? A 10mrd $os kategóriába esik. Esély sincs rá, hogy valaha is kifizetik.valaki meg tudja mondani hogy a szíriának beigért cuccos piaci ára kb. milyen nagyságrendbe esik?
Mi van? Senki se számolta ki neked? A 10mrd $os kategóriába esik. Esély sincs rá, hogy valaha is kifizetik.
1 osztály Sz-300PMU2 ára 250 millió USD. 4 osztályt szállítanak Szíriába, ami értéke cca 1 milliárd USD.valaki meg tudja mondani hogy a szíriának beigért cuccos piaci ára kb. milyen nagyságrendbe esik?
Mi van? Senki se számolta ki neked? A 10mrd $os kategóriába esik. Esély sincs rá, hogy valaha is kifizetik.
1 osztály Sz-300PMU2 ára 250 millió USD. 4 osztályt szállítanak Szíriába, ami értéke cca 1 milliárd USD.
a mértékegységek ügyében zavarban vagyok
ha ez négy osztály, akkor nyolc (máshol hat) micsoda az amiről a hírek szólnak?
és ha ez összesen négy osztály és egy milliárd dollár, akkor a pancirok torok miazmásokkal együtt amikről még szó van, milyen nagyságrendet képviselnek?
mert ha a néhánymilliárdba (és nem néhány tízbe) belefér az egész, akkor talán hihető
a tízmilliárdos nagyságrend nem hihető, az inkább blöff ésvagy médiatermék
És ha csak kölcsön kapják ?Nem az a lényeg, mennyibe kerül ez Asszadnak, hanem, hogy mit adnak érte. Mert az tuti, hogy nem dollárt. Talán a tengerparti sávot, meg még két repteret, meg két kikötőt....
Gázcsövet. Pontosabban nem építenek és nem engednek olyan gázcsövet, amit az oroszok nem akarnak.Nem az a lényeg, mennyibe kerül ez Asszadnak, hanem, hogy mit adnak érte. Mert az tuti, hogy nem dollárt. Talán a tengerparti sávot, meg még két repteret, meg két kikötőt....
Négyet biztosan leszállítanak. Ha szükséges további 2-4 osztály és így jönne ki a 6-8 osztály.
A darab Panncir-Sz ára 14 millió USD, 1 osztály Buk-M2E ára cca 200 millió USD, Tor-M2/drb ára 17 millió USD körül. Szerintem ilyen mennyiségben biztosan nem lesz leszállítva
Valaki itt a fórum írta, hogy ezért már fizettek Asszadék csak izraeli nyomásra nem szállítottak az oroszok.Nem az a lényeg, mennyibe kerül ez Asszadnak, hanem, hogy mit adnak érte. Mert az tuti, hogy nem dollárt. Talán a tengerparti sávot, meg még két repteret, meg két kikötőt....
Én írtam, de nem a szírekről. Ők nem szoktak fizetni. Irán viszont sanszos, hogy fizetett valami előleget, mégse kapták meg. Ezt vissza lehetne keresni, de nincs kedvem hozzá.Valaki itt a fórum írta, hogy ezért már fizettek Asszadék csak izraeli nyomásra nem szállítottak az oroszok.
Az Sz-300-as üzletet még 2010-ben kötötték. A szírek kifizettek 300-400 millió USD előleget érte.Valaki itt a fórum írta, hogy ezért már fizettek Asszadék csak izraeli nyomásra nem szállítottak az oroszok.
MIG-31-.es típusból is szerettek volna emlékeim szerint.Az Sz-300-as üzletet még 2010-ben kötötték. A szírek kifizettek 300-400 millió USD előleget érte.
Három "batterie" Sz-300ast kaptak a perzsák 2016ban. Az oroszok szerint jobbat kaptak, mint amit 2007ben megrendeltek.
800miliót fizettek érte, de ebből a cikkből nem derül ki, hogy pontosan melyik verziót kapták.
Tessék, ez is kiderült: Iran bought the latest variants of the system, S-300PMU-2 Favorite, TASS reported
A "batterie" az szerintem üteg. Most olvasom az összefoglalót, és próbálom értelmezni.4 osztály Sz-300PMU2 "Favorit" légvédelmi rendszert kaptak. Korábban régebbi "1"-es volt rendelve.
A "batterie" az szerintem üteg. Most olvasom az összefoglalót, és próbálom értelmezni.