[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Ahogy usanka megtudta, hogy az oroszok bombáznak ok sem akartak kimaradni, így bombáztak Aleppo mellett.

66866d1443632746-photo.jpg

altx

Mindenkit bombázni fognak aki nem Asszad oldalán van,az,hogy kivel kezdik mellékes ilyen szempontból(persze nem véletlen oda hullottak az első bombák ahova).

Az azért elég sokatmondó,hogy a SZPECAZ(vagy annak tulajdonított alakulat)nem a Tigrt használja hanem az Ivecot.

Az azért elég sokatmondó,hogy a SZPECAZ(vagy annak tulajdonított alakulat)nem a Tigrt használja hanem az Ivecot.

Dudi, tulajdonképpen ez a Szerdjukov idejében olaszokkal együtt gyártott "Hiúz" terepjáró....belőle azért jó párat rendszeresítették.

varga dima

Tudom,hogy mi ez és hogy került hozzájuk és azt is,hogy miért csak a töredékét építették meg az előre tervezett mennyiségnek.

Első videók egyelőre itt, Orosz védelmi miniszterium honlapon: http://function.mil.ru/news_page/country/more.htm?id=12059172@egNews

Valaki tudja értelmezni a videókat?
Az elsőn kazettás bombával szórták meg a domboldalt, vagy azok csak repeszek abból a nagyobb robbanásból, ami alul, a kép szélén történt?

A másodiknál meg nem tudom, mi volt a cél, de ha a középen lévő épület, akkor kissé mellément, nem?

??? Ezen a videón csak az látszik szerintem, hogy egy ház méretű célt is elhibáznak kb 15 méterrel. azok a kis füstpamacsok meg nem is tudom mik akarnak lenni. Vagy csak én nézek be valamit?

Az orosz védelmi minisztérium kozleménye szerint teljesen megsemmisítették az IÁ parancsnoki pontjait a hegyekben(a videon)

Ha ez igaz akkor hamar felmorzsolódnak .
Vagyis a szír hadsereg előretörése felgyorsul.

Azt hiszem a izraeli légierő is hasonló felderítést végzett a 80 években bekaa völgyben utána mentek a bombázók oszt Szia!!

A cél nyilván az épület volt és gondolom elég szépen lekukázta a 20-30 méterre mellette robbanó bomba.a fekete pont valószínűleg autó és isteni szerencséje volt,hogy a robbanás pillanatában a ház fedezéket nyújtott.

Hát....az hogy mellé ment-e, ezt nem lehet tudni, orosz honvédelmi miniszterium oldalon azt közölték, hogy ott valami parancsnoki bunker volt és azt megsemmisítették...Orosz forumokon össze-vissza beszélnek a kanapés szakértők.... Azok a repeszek, bizony.... robbanást a dron nem fogta....az lent van.