azért vagyunk ezzel még egy páran!
Persze, igaz. Nem is szeretném kisebbíteni bárkinek az érdemeit, aki híreket hoz a szíriai eseményekről.
Viszont a beszélgetés wolfram és köztem, veled kapcsolatos volt. Ezért említettelek téged.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
azért vagyunk ezzel még egy páran!
az SAA. meg a másik oldalról ,ez tetszik!Iraki tüzérség lövi az IÁ-t a Hajin-zsebben.
Látom Jihad fun oldalról van a térkép " Assad regime attacks" .Idlib: ahol rendszeresek a lövöldözések, bombázások.
Nos, tőled is olvastuk már párszor itt, hogy mellőzöd a topikot, aztán mégsem...
Egyébként gioo az aki a híreket és infókat hozta és hozza is folyamatosan. Tőled egyelőre csak trollkodásra és "oroszfancsizásra" tellett.
Tőlem max azt olvashattad, hogy "egy ideig hanyagolom". Ezt pedig azt hiszem, tartottam-tartom is, mivel elég ritkán bukkanok fel itt. De nyugodtan javíts ki, ha te jobban tudod, hogy én mit írtam. És igazi fancsikához híven ne is hagyd soha, hogy a tények megzavarjanak.
Gioo "híreinek" egy jelentős része hangulatkeltő kamu és/vagy agitprop, amivel csak szemeteli a topikot. Mondjuk abban igazad van, hogy ő tényleg hoz valódi híreket is. És ha már tőlem csak annyi futotta, akkor hadd kérdezzem már meg, hogy tőled a trollkodáson és az oroszok fényezésén, Nyugat/USA fikázásán kívül eddig mit is láthattunk itt?
És minő különös, a múltkori "elvtársak" ismét hűen lájkolták eme hozzászólásodat. Hát igen, olyan gyönyörűen igazolnak engem ezzel folyamatosan. Persze annyi gerinc már nincs bennük, hogy válaszoljanak a nekik korábban feltett kérdésemre. Mint ahogy ez borítékolható is volt.
Nem igazán tudom, hogy milyen tényekről is beszélsz, tekintve, hogy olyat te nem nagyon tettél itt közre.
Amúgy ha visszalapozgatsz, láthatod, mennyit írok én ide a topikba. Kb. 0. Persze lehet, hogy számodra a 0 hozzászólás az echte orosz fényezésnek számít.
A lájkolásokról: Lehet, hogy azért lájkolták gioo vagy jelen esetben az én hozzászólásomat, mert vele/velem értenek egyet és nem pedig veled. Ilyen ez a demokrácia. Lehet lájkolgatni következmények nélkül.
Haha, ez már tényleg szánalmas. Persze egy fancsikától nem várhatom el, hogy felfogja.
Kb. 0? Mintha pár hónapja is éppen te találtál volna be itt. Na hazudj annak, aki még hisz neked!
Nem gioo hozzászólásának lájkolása kapcsán tettem fel a kérdést. Mivel az utóbbi időben nem túl sokat írtam ide, ezért a saját tanácsodat javaslom, nézd csak vissza szépen.
Ja, ha egyetértettek vele, akkor ezt miért nem merték leírni nekem? Ja, hogy akkor megkérdeztem volna, hogy pontosan mivel is értenek egyet és arra már tényleg csak a kínos csend lett volna a válasz?
Már hogyne emlékeznék az anyázós beszélgetésünkre....
Na és pár hónap alatt hány hozzászólás is születhetett a topikban? Több ezer. Akkor a kb. 0 vajon közelít az igazsághoz vagy sem? Nem azt írtam, hogy soha nem szóltam hozzá a topikhoz. Asszem akkor is szemet szúrt a trollkodásod. Van, hogy az ember kétszer is belelép ugyan abba a sz@rba.
Miből gondolod, hogy azért nem válaszoltak, mert nem mertek? Lehet, csak nem akarnak minden kis trollcsival hadakozni.
Bölcsebbek, mint én.
A térkép készítője gyakran elárulja hova húz a szíve, de a helyszínek stimmelnek.Látom Jihad fun oldalról van a térkép " Assad regime attacks" .