"számodra a 0 hozzászólás"
Érv nulla, tény nulla, trollkodás 100. Csak a szokásos, ami elvárható tőled. És hogy neked mi szúrta a szemedet a kommentjeimben, azt meg mindketten tudjuk. A fanboiságod terhe volt az.
Pontosan tudom, hogy miért nem válaszoltak. De hát a fancsikák soha nem ismernék be, ha valamit elkúrnak. Ezért is pont olyan a fancsikaság, mint a vallási fanatizmus. Dogmáik vannak és azokhoz ragaszkodnak körömszakadtáig.
Ha nem haragszol, utoljára válaszolok, mert nem szeretném szétoffolni a topikot.
Visszalapoztam 4 hónapot. Ez idő alatt kb. 3000 hsz íródott ide a topikba. Tőlem asszem egy sem. Akkor most mit mondjak. Rajta kaptál. Megrögzött hazudozó vagyok.
Azt, hogy nekem mi szúrta a szemem a trollkodásodban, én valóban tudom, te meg csak találgatsz. Egyelőre te hiszel itt valamiben bizonyítékok nélkül. szóval, ha valakinek, hát neked vannak dogmáid. De ahogy látom, önbizalomban nem szenvedsz hiányt. Mindenkiről tudod, hogy miért ír vagy épp miért nem ír a topikba. Na ez a nem semmi.
Persze ha már a "fancsizás" ilyen jól megy, akkor esetleg valami tartalmasabbat is hozhatnál a topikba. Mondjuk híreket, fotókat, stb.