Amcsik már nincsenek.ez a terkep szerint, ott akora cirkusz van hogy a fenne sem tudja mi lesz 5 perc mulva..torokok, torok dzihadistak, szir katonasag, kurdok, amcsik..meg csak egy csoport ruszki hianyzik hogy teljes legyen a kaosz..
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amcsik már nincsenek.ez a terkep szerint, ott akora cirkusz van hogy a fenne sem tudja mi lesz 5 perc mulva..torokok, torok dzihadistak, szir katonasag, kurdok, amcsik..meg csak egy csoport ruszki hianyzik hogy teljes legyen a kaosz..
https://syria.liveuamap.com/en/2019/14-october-3-us-helicopters-evacuate-the-military-base-inAmcsik már nincsenek.
Tudom hogy hülyén hangzik, de én komolyan elkezdtem azon gondolkozni hogy van alapja annak, hogy Trump Putyó legjobb embere! Eddig röhögtem rajta, de hát nem egész 3 év alatt csak elrendezte lassan Mr. Trump, hogy a lehető legrosszabb fényben tüntesse fel a saját országát. Mondom ezt úgy, hogy nem titok, én is rá szavaztam volna, s még mindig azt hiszem hogy jobb Ő a világnak, mint Hillary lett volna.El nem tudtam volna képzelni, hogy mostanában elmenekülnek majd az amerikaiak Szíriából.Sőt, Kelet-Szíriát se feltétlenül tudtam elképzelni rövidtávon Damaszkusz kezében.Erre tessék.Már az iraki határon is kitették a szír zászlót és folyamatosan mennek Aszadék az Eufráteszen túlra.
Le vannak szarva. Az amerikaiaknak elegük van abból, hogy ők fizessenek a világ mexállásáért, a hasznot meg a részvénytulajdonosok tegyék el.El nem tudtam volna képzelni, hogy mostanában elmenekülnek majd az amerikaiak Szíriából.Sőt, Kelet-Szíriát se feltétlenül tudtam elképzelni rövidtávon Damaszkusz kezében.Erre tessék.Már az iraki határon is kitették a szír zászlót és folyamatosan mennek Aszadék az Eufráteszen túlra.
Besz*rok. Vajon ennek milyen hatása lesz azokra az országokra, akik még szövetségesként és megmentőként néznek az USA-ra?Itt olyan országokra gondolok, mint mondjuk Dél-Korea.Vajon meddig fognak és mennyire fognak megbízni bennük?
Tudom hogy hülyén hangzik, de én komolyan elkezdtem azon gondolkozni hogy van alapja annak, hogy Trump Putyó legjobb embere! Eddig röhögtem rajta, de hát nem egész 3 év alatt csak elrendezte lassan Mr. Trump, hogy a lehető legrosszabb fényben tüntesse fel a saját országát. Mondom ezt úgy, hogy nem titok, én is rá szavaztam volna, s még mindig azt hiszem hogy jobb Ő a világnak, mint Hillary lett volna.
Tudom hogy hülyén hangzik, de én komolyan elkezdtem azon gondolkozni hogy van alapja annak, hogy Trump Putyó legjobb embere! Eddig röhögtem rajta, de hát nem egész 3 év alatt csak elrendezte lassan Mr. Trump, hogy a lehető legrosszabb fényben tüntesse fel a saját országát. Mondom ezt úgy, hogy nem titok, én is rá szavaztam volna, s még mindig azt hiszem hogy jobb Ő a világnak, mint Hillary lett volna.
Le vannak szarva. Az amerikaiaknak elegük van abból, hogy ők fizessenek a világ mexállásáért, a hasznot meg a részvénytulajdonosok tegyék el.
Nagy butaság lenne a kurdoktól ilyesmi. Azzal csak muníciót adnának kardigán dörrög szulddán kezébe.Nem sok török lépett eddig a kurd területre és a zsoldosok valójában egyetlen komoly települést se tudtak elfoglalni.
A törökök "állítólag" erre számítottak. Valójában pedig már 2 napja hivatalosan is bejelentették Tal Abyad elfoglalását.
Mai Tal Abyad térkép, és egy áttekintő térkép.
https://index.hu/kulfold/2019/10/14/szir_csapatok_vonultak_be_egy_torokorszaghoz_kozeli_varosba/
Mintha valakinek elmentek volna otthonról :
"Recep Tayyip Erdogan török elnök hétfőn arra utalt, hogy a török hadsereggel szövetséges Szíriai Nemzeti Hadsereg (SNA) nevű arab ellenzéki milícia az északkelet-szíriai offenzívával párhuzamosan betörhet az északnyugati, ugyancsak a Népvédelmi Egységek (YPG) kurd fegyveresei által ellenőrzött Manbídzs térségébe is."
Úgy tudom arrafelé oroszok táboroznak.
A puskára gondolsz?Kis furcsaság egy török légiós képen:
Ahelyett hogy menetből átúsztak volna...As oroszok hidat építettek az Eufráteszen Déi Ez Zor közelèben
https://tass.com/defense/967468
az eu-s nyilatkozat kulcsszavai:
leszögezték
aláhúzták
folytatja
kijelentették
hívja fel a figyelmet
elkötelezik magukat
munkacsoport ül össze
politikai és diplomáciai eszközökkel kell kezelni
összefoglalva, picsogunk egy oldalnyit mert be vagyunk szarva de mégis mondani kellene valamit
Szerintem, USA a szír területek illegális megszállásával az oroszokat akarta megtorpantani, továbbá a Szíriától nyugatra lévő államalakulatnak kedvezni.Le vannak szarva. Az amerikaiaknak elegük van abból, hogy ők fizessenek a világ mexállásáért, a hasznot meg a részvénytulajdonosok tegyék el.
Valamint a korábban emlegetett élőtérkép.