Akkor idézzük fel a dolgot: belinkeltem egy cikket a kurd helyzetről, erre te habzó szájjal anyáztál mindenkire aki nem értett egyet a véleményeddel és folyamatosan minősítgettél mindenkit aki nem a cikk szerzőjével hanem a mondanivalójával foglalkozott. (A slusszpoén hogy a cikk egyik vezérfonala az volt hogy tárgyilagosan és higgadtan kell értékelni a történéseket.)
A yt egy fos, érdemes egyből felrakni valami más videómegosztóra ha szükség van rá később is. Pl. BitChute.
1., Akkor ragaszkodjunk a mocskos tényekhez, mert az az IGAZSÁG !!! Te NEEEM linkelted be a Zöldi cikéét, mert attal semmi bajom nem lett volna, AKKOR SEM, HA KEDVCSINÁLÓNAK BEMÁSOLSZ BELŐLE 3-4-5-6 SORT !!!!!
De a tény, hogy te bizony bemásoltad az egész cikket az utolsó betűig !!!!!!!!!!!
2., Nem én töltöttem fel a videot a youtube-ra, úgy hogy EZT A HAMIS VÁDAT IS legyél szíves visszavonni, és nem DESINFORMÁCIÓKAT terjeszteni rólam !!!! (mondhatjuk másképp is, például hazugságokat terjesztesz rólam, és azt is hamisan írod le ami történt !!!!)
Egyébként pedig van katonai múltam, sokat tettem ezért az országért, és mi még nagyobb csapást is mértünk gyakorlótéren mint ami videokon látható. Az információim pedig megállták a helyüket az időben is !!! (másrészt az EU és NATO érdekű infokat IS hoztam, ami szintén gyomorgörcsöt okozott nálad)
Ha folytatod "ignore" a részemről, minden további jelzés nélkül. Egyébként az OV kormánynak is nyújtottam infokat, amikor az ország érdekei ezt kívánták meg !!!