Nem nem ilyet veszünk. Illetve ilyet kapunk kiképzési célokraNem tudom megâllni: Ilyet veszünk mi is?
( Jöhet a shitstorm...)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nem ilyet veszünk. Illetve ilyet kapunk kiképzési célokraNem tudom megâllni: Ilyet veszünk mi is?
( Jöhet a shitstorm...)
Sztem szivatják a Szultánt. Legutóbb Líbiában volt attack. Átküldött innen egy csomó embert, ott megálltak, most itt támadtak.. Holnap a kurdok fognak?https://www.rt.com/news/481391-erdo...nVvSxE-XoYOiqMnnALKo_4B2O3V-b8wu4oVRPjlMe-hAo
Erdogan: Nem vonulunk ki Szíriából míg a kormány erők harcolnak Idlibben.
A kép 2017.01.28 előtti!
Ja, de nem küldjük a Don kanyarbaNem tudom megâllni: Ilyet veszünk mi is?
( Jöhet a shitstorm...)
NaB+...Ja, de nem küldjük a Don kanyarba
Nekem olyan gyanús, mintha KA-52 Alligatorok is részt-vettek volna itt az akciókban. A másik lehetőség, hogy volt egy célkijelölő drón, ami vezérelte a célkijelölést és célzást, és mentek az irányított bombák a célokra. Ezt abból is gondolom, hogy egyszerre több csapás is létrejön némelyik felvételen, ez pedig feltételezi egy több cél egyidejű megjelelölésére alkalmas a terület felett magasan tartózkodó célkijelölő drón vagy repülő a helyszín felett tartózkodását. Csak meg kell nézni a felvételeket, több esetben is látható több közeli cél egyidejű megsemmisítése egy felvételen belül. Ez csak többszörös célkijelölésre képes géppel (drón vagy repülő) vagy GPS koordinátákra programozott bombákkal / lőszerekkel (vannak ilyen tüzérségi lőszerek is !!!!!) / (GPS adatokkal programozott) irányított rakétákkal oldható meg ilyen hatékonysággal és pontossággal.
Nekem olyan gyanús, mintha KA-52 Alligatorok is részt-vettek volna itt az akciókban. A másik lehetőség, hogy volt egy célkijelölő drón, ami vezérelte a célkijelölést és célzást, és mentek az irányított bombák a célokra. Ezt abból is gondolom, hogy egyszerre több csapás is létrejön némelyik felvételen, ez pedig feltételezi egy több cél egyidejű megjelelölésére alkalmas a terület felett magasan tartózkodó célkijelölő drón vagy repülő a helyszín felett tartózkodását. Csak meg kell nézni a felvételeket, több esetben is látható több közeli cél egyidejű megsemmisítése egy felvételen belül. Ez csak többszörös célkijelölésre képes géppel (drón vagy repülő) vagy GPS koordinátákra programozott bombákkal / lőszerekkel (vannak ilyen tüzérségi lőszerek is !!!!!) / (GPS adatokkal programozott) irányított rakétákkal oldható meg ilyen hatékonysággal és pontossággal.
Tehát amit mondtam, az megvalósulni látszik ? Konkrétan a haderő (török) növelését az oroszok "első-vonalas" (HI-TEC) fegyverekkel "megoldják" ?? Nagyon arra hajaznak a mostani közvetett adatok, hogy ez valóban így történt, ahogy felvázoltam a lehetőséget korábban.