Harm nem repül nagytestű madár sebességgel....
.
Elvileg nem az van, hogy a Pancirnak pont tudnia kéne kisméretű célokat is elkapni? Pl az egyik kitűzött célja az volt, hogy S-300/400 mellé telepitik, hogy kapja el a HARM rakétákat.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Harm nem repül nagytestű madár sebességgel....
.
Elvileg nem az van, hogy a Pancirnak pont tudnia kéne kisméretű célokat is elkapni? Pl az egyik kitűzött célja az volt, hogy S-300/400 mellé telepitik, hogy kapja el a HARM rakétákat.
Bakker megint leírtam amit már valaki megválaszolt, de utálom ezt !Egy HARM-rakéta és ezek a drónok teljesen más sebesség-kategória, lehet hogy ami a HARM ellen tökéletes lenne annak a programja a drónt mint céljelet "eldobja", kiszelektálja a töredéknyi sebesség miatt.
Tessék megnézni az IRÁN topikban. NNa, én s találom.A török-iráni határvidék mindkét oldalán nagyjából ugyanaz a lakosság: kurdok!! Ugyanazok a problémák mindkét államnak a saját kurdjaikkal, így könnyebben szót értenek. Majd ha az kerül szóba hogy melyik legyen az iszlám világ VEZETŐ HATALMA, akkor majd ők is összerúghatják a patkót - mint ahogy Jemenben a szaúdiakkal már sikerült.
Véletlenül. Nem az oroszok lesznek, akkor sem ha a hollandok bizonyítják az ellenkezőjét.Ugyan hogyan?
Károlyi volt a tanárod?Ettől már az sincs messze, hogy "Borneo és Celebesz magyar volt és magyar lesz", ilyenkor az elgurult gyógyszert kellene megkeresni.
Piff-puff le a levegőből. Nem az odacipelt Sz-400 a vezérelv. A ruszkik hatalmas mennyiségű légvédelmi eszközt pakoltak a környékre, amennyiben ennek néhány százalékát a turkománokra puffantják, annak jele lesz. A szultán sem mindenható, és ezt Putyin cár tudja a.Ugyan hogyan?
Szerintem az egy hónappal túl sokat mondtál. Törökország regionális nagyhatalom, Szíria még a kivéreztetése, szétszaggatása előtt sem volt az soha!Szerintem Assad már nem éri meg, hogy Idlib egy egységes Szíria része legyen az ő irányításával.
Az sem véletlen, hogy az Isztanbulban működő Sputnik News főszerkesztője mától a börtönben nézi tovább az eseményeket.
Oroszok sem bírják a végtelenségig, Donbass, Oszétia és a többi mellett Szíriát is finanszírozni. Szóval nekik is egyesség kell.
Azért azt figyelembe kell venni, hogy az elmúlt 20 évben a katonai kiadások tekintetében az Orosz Hadsereg messze nem tudott annyi felmutatni, mint amennyit csak az elavult eszközei fenntartására kellett volna. Vannak elit egységeik, de azokat nem fogják beáldozni, marad amit könnyű szívvel elvesztenek, az meg nem elég a törökök ellen.
A Szír Hadseregről meg kár ábrándozni, a törökök 1 hónap alatt végiggázolnának az egész országon egy totális háborúban. A szírek, orosz-iráni lélegeztetőgépen vannak már évek óta.
Azért sokat elmond a szir rezsim erejéről, hogy a fővárostól 30km-re délre a sima lázongó lakosság kontrollálása is nehezen megy.
Ne mosdasd már ezt a szerecsent. Szar. Oroszoknál nem szokatlan. Nem jó, arra amire való.Harm nem repül nagytestű madár sebességgel...
Dehogy... Simán leboltolják szerintem... Maradni fog a végére Orosz kézen Tartusz, Hmeim, meg ami nekik fontos, Asszad lekötelezve a maradék részeken, a törökök meg megkaparintják a 30km es biztonsági zónájukat. Az sztem elment Asszadnak...Fasza dolog, hogy a törökök is kérnek egy szeletet etc, de az oroszok már vagy 5-6 éve veretik a pénzt Szíriába, ha most becsicskulnak, akkor mehetnek is haza.
A ruszkik hatalmas mennyiségű légvédelmi eszközt pakoltak a környékre
De egyszerűen hülyeségeket írsz ! Nem látom abban a szarságát, hogy van róla videó hogy túlterhelt állapotban, illetve leparkolt üzemen kívüliben csaptak ki közüllük párat. Annyira szar az, hogy ha ellene kellene repülni bármelyik nyugati harci helikopteres egységnek/csatarepülőnek, végig halálfélelem közelében lennének. Normál tomahawk szalvót is igen jó költséghatékonysággal hárít, sanszosan a harmot is. Nos ez erre van...Ne mosdasd már ezt a szerecsent. Szar. Oroszoknál nem szokatlan. Nem jó, arra amire való.
Szerintem a törökökkel megegyeztek már rég.Balfasz Oroszoknak most sem esik le hogy valamit lépni kéne?
Nem. Tökbuták. A budira se találnak ki fényes nappal. Nyilván nincs hozzá eszük, hogy kirbbantsanak egy orosz-török háborút. Vagy megint mindenki részeg és épp valami hajót készülnek felgyújtani a kikötőben. Ki tudja?Balfasz Oroszoknak most sem esik le hogy valamit lépni kéne?
Balfasz Oroszoknak most sem esik le hogy valamit lépni kéne?
Csak azt lepik meg, ami az érdekük, nekik a szíriai bázis kell, meg egy bábállam sok olajjal. Ha ehhez alkudozniuk kell a törökökkel is, akkor ezt fogjak lépni.Szerintem a törökökkel megegyeztek már rég.
Ha az felségjel, akkor egyik se. A szíreké pl kocka. A törököké félhold, az oroszoké csillag. Az irániaké is kocka.Hááát, ami itt a videón van az nem török, hanem szíriai. Kéretik ránézni a szárnyon a kokárdára (úgy is mint nemzeti felségjelzés), nekem az piros-fehér-fekete, az pont szíriai, a török az piros-fehér-piros lenne.