Igen, ez valóban Bobby McFerrin egy állítólag fogadásból megírt nagyon híres "a cappella" stílusban írt zenetörténeti száma. (én a twitter videokat nem szoktam megnézni) A fogadás tárgya állítólag az volt, hogy ő egy olyan számot fog írni és előadni, amiben semmilyen hangszer nem lesz, csak amiket ő felénekel és gerjeszt, és ezzel aztán feljut majd az amerikai listák csúcsára is. Teljesítette a fogadást, sikerült neki egyedül, először a világon, mindenki más előtt. Zenetörténelmet írt ezzel a számmal (1988) Később a számmal 1989-ben 3 Gammy díjat zsebelt be Bobby McFerrin, ezzel elérte a világsikert és ismertséget is.
Nekem azóta is a kedvenc hitvallásom ez a szám amióta megcsinálta McFerrin. A videoja is nagyon érdekes és humoros. Hárman szerepelnek benne, mindhárman országosan ismert személyek voltak már US-ben a forgatás idején, aztán ketten a világhírnévig vitték később. Ők Bobby McFerrin és Robin Williams, mindketten ebben az időszakban a klip után kezdtek világszerte ismertté válni. A harmadik szereplő az akkor már az US-ben régóta országszerte ismert Bill Irwin színész komikus és humorista.