[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Amit a hozzászólásomban leírtam azt egy orosz katonai portál közölte le ne felejtsd el az Iskandert a szíriai ellenzéki források említik.
Értem én, de nekem furcsa,

ha esetleg említenél forrásokat?

Én örülnék, ha a szír helyzet normalizálódna, ha esetleg nem tudnád. :)

Amit a hozzászólásomban leírtam azt egy orosz katonai portál közölte le ne felejtsd el az Iskandert a szíriai ellenzéki források említik.
Na még 1x, mi az a link? :)
Lehet irkálni bármit, eddig megbíztam benned. Le kell írni, pl: hogy úgy tudjuk. :) Vagy csak 1 link a bejegyzésről, oszt el lehet dönteni, hogy elfogadom-e és számolok annak az információival, vagy kétséges. :)

Na még 1x, mi az a link? :)
Lehet irkálni bármit, eddig megbíztam benned. Le kell írni, pl: hogy úgy tudjuk. :) Vagy csak 1 link a bejegyzésről, oszt el lehet dönteni, hogy elfogadom-e és számolok annak az információival, vagy kétséges.
Ne légy ennyire türelmetlen:-).Nincs mindig az ember net közelben:-)

Itt a link. ha nem tudsz oroszul a fordító viszonylag jól elboldogul vele.

https://bmpd.livejournal.com/4254732.html

Pontosítani kell, és ugye nem haragszol, bár ez magadtól meg kellene tenned, mert ez nem egy sima egyszerű. :(

Arra gondolsz, mint a II VH-ban minden tank tigris ? Azért ezen a hadszintéren, talán az az Iska... r nem annyira ismert.

Csak óvatosan!

Van szerencsétleneknél elég probléma. Bár, ha azzal a durvával intézkedtek volna, lehet, hogy egyszerübb volna a továbbiak.

Pontosítani kell, és ugye nem haragszol, bár ez magadtól meg kellene tenned, mert ez nem egy sima egyszerű. :(

Arra gondolsz, mint a II VH-ban minden tank tigris ? Azért ezen a hadszintéren, talán az az Iska... r nem annyira ismert.

Csak óvatosan!

Van szerencsétleneknél elég probléma. Bár, ha azzal a durvával intézkedtek volna, lehet, hogy egyszerübb volna a továbbiak.
Nem értelek leírtam a hozzászólásomban és a linkben is ott van a szír ellenzékiek szerint az oroszok Iskandereket a szírek Tochka-U indítottak ennél pontosabban fogalmazni művészet még egyszer hangsúlyozom a hozzászólásomban is ott van és a linkben is.

Értem én, de nekem furcsa,

ha esetleg említenél forrásokat?

Én örülnék, ha a szír helyzet normalizálódna, ha esetleg nem tudnád. :)
Szerintem minden normálisan gondolkodó ember úgy gondolkodik a szír helyzetről mint te, de a jelenlegi helyzet alapján ez a normalizálódás azonban sajnos még odébb van.

• Tetszik
Reactions: jani22
Szerintem minden normálisan gondolkodó ember úgy gondolkodik a szír helyzetről mint te, de a jelenlegi helyzet alapján ez a normalizálódás azonban sajnos még odébb van.
Sajna, nagyon odébb van a megoldás. :( :(

Nálam, az esőcsatorna fém kifolyóját akarták elvinni /mondjuk egy jót röhögtem és többször, mert nagyon bénák voltak, meg egy jó nagy fém lánccal sem tudtak mit kezdeni. :D:D :hadonaszos:/ , de ott az olajat viszik el a kertek aljából. :(

Sz-75 lérak. bázis
COfCMz7UcAAVRI4.jpg

COfCMz0UAAAJi15

Az orosz légierő támadásaiban az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet legalább huszonegy embere meghalt Szíria több térségében az elmúlt 24 órában - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH) nevű emigráns aktivistaszervezet szombaton.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/224832/
Pár óra alatt 30 támadás(bombázás)