[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

ghostrider

Well-Known Member
2014. július 18.
6 168
9 388
113
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
6 108
13 417
113
Miért, Nagy Imre gyilkosai és a ruszki megszállók között mi volt a különbség...?!?
Neked már ott hibázik minden a fejedben, hogy fel sem fogod, hogy Bassar El-Assad volt és most is Szíria törvényes elnöke. Az Arab Tavasz nevű folyamat nem magától alakult ki, nem is Assad csinálta, de mégcsak nem is az oroszok(a szovjetek sem). A nyugati civilizáció csinálta, felborítva egy újabb(adósságmentes, elég laza világias, fejlett) ország rendjét és békéjét, rengeteg szenvedést okozva ezzel. Az orosz erők ennek a törvényes jogkörökkel rendelkező hatalomnak a hívására törvényi felhatalmazással vannak jelen az országban helyreállítani a békét, újjáépíteni a romokat, amiket a teljesen törvénytelenül, felhatalmazás nélkül, kérés nélkül jelen levő amerikai szarkeverés miatt kellett elszenvedniük az ott élőknek, beleértve ebbe a szenvedésbe a nem Assad és nem Putyin által pénzelt és ellátott Iszlám Állam ideiglenes tombolását is. Nem Assad robbantotta fel és fosztotta ki az ország történelmi emlékműveit, lopja az olajat, nem az oroszok rohantak meg országokat a környéken nyílvánvaló hazugságokra alapozva, és mégis mocskos tömeggyilkosozod azokat, akik ellenálltak ebben a tébolyban, kitartottak a vezetőjük mellett és meghaltak az országuk védelmében? Szerencsétlen.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
9 246
15 632
113
Neked már ott hibázik minden a fejedben, hogy fel sem fogod, hogy Bassar El-Assad volt és most is Szíria törvényes elnöke. Az Arab Tavasz nevű folyamat nem magától alakult ki, nem is Assad csinálta, de mégcsak nem is az oroszok(a szovjetek sem). A nyugati civilizáció csinálta, felborítva egy újabb(adósságmentes, elég laza világias, fejlett) ország rendjét és békéjét, rengeteg szenvedést okozva ezzel. Az orosz erők ennek a törvényes jogkörökkel rendelkező hatalomnak a hívására törvényi felhatalmazással vannak jelen az országban helyreállítani a békét, újjáépíteni a romokat, amiket a teljesen törvénytelenül, felhatalmazás nélkül, kérés nélkül jelen levő amerikai szarkeverés miatt kellett elszenvedniük az ott élőknek, beleértve ebbe a szenvedésbe a nem Assad és nem Putyin által pénzelt és ellátott Iszlám Állam ideiglenes tombolását is. Nem Assad robbantotta fel és fosztotta ki az ország történelmi emlékműveit, lopja az olajat, nem az oroszok rohantak meg országokat a környéken nyílvánvaló hazugságokra alapozva, és mégis mocskos tömeggyilkosozod azokat, akik ellenálltak ebben a tébolyban, kitartottak a vezetőjük mellett és meghaltak az országuk védelmében? Szerencsétlen.Ne fáradj....