Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor milyen bután néznél, ha Putykó elkezdené finanszírozni a nyugat-európai lázadókat, meg kiküldené hozzájuk az illetékes nagykövetet sütivel.Igazad van, ezt is bukta Putyin. Asszadot cserben hagyja, ahogy szokták a ruszkik, ha érdekük úgy kívánja.
Az örmények sorsára jut az Asszad rezsim is.
Vót már ilyen.
A cél szentesíti az eszközt. Ha Putyinnak jók a csecsenek, akkor ne finnyáskodjál.
Ilyen ez az új világrend....
BRICOSTORE, vagy minek nevezi Putyin az új tengelyt....
Ezt Ön miből számolta ki?Az ugye megvan, hogy az a dinamika alakulgat ki, hogy Irán, aki Ukrajnában fegyvert szállít a ruszkiknak,
most a saját csapatait és proxijait küldi Szíriába, a ruszkik és szövijeik ellen?
eskü nem tudom. Tegnap még térképen is rajzolgattam, meg felraktam rá kis figurákat, akkor adta magát.Ezt Ön miből számolta ki?
Te még komolyan tudod venni?Ezt Ön miből számolta ki?
Vicces, hogy ugyanezt a videót pont fordított előjellel láttam Telegramon, mi szerint a kormányerők erősítései vonulnak be Hamába
Igazából azért volt anno érdekes a szír helyzet, mert számos kommunikációs és dezinformációs toposzt/témát akkor kezdett el a nyugati média begyakorolni, amit aztán az ukrán háború alatt előszeretettel alkalmaznak. Kvázi előzetes kondícionálásként is lehetne értékelni azokat, amik 2015-2020 közt történtekMinden igaz, meg az ellenkezöje is.
A többtucst kórház lerombolása és a white helmet szamaritánus szerepe óta óta nem foglalkozom a szir helyzettel.
Szánalmas vagy... jaaaa, biztos csak 'illusztráció' megint.Ahol terroristák vannak, ott vannak a fehér sisakosok is.
Nos, nem kellett sokat várnunk – mielőtt a terroristáknak idejük lett volna támadást indítani Aleppó ellen, a semmiből, Szíriában megjelentek a Fehér Sisakok, amelyekről az elmúlt években mindannyian "megfeledkeztünk"
.
Te vagy szánalmas,mert buta vagy. Tele a videók Fehér Sisakosokkal, főleg az orosz bombázások után.Szánalmas vagy... jaaaa, biztos csak 'illusztráció' megint.
A kép 2018. júliusi.
Des casques blancs syriens exfiltrés vers la Jordanie
Des centaines de casques blancs et leurs familles ont été évacués de Syrie. Ces secouristes volontaires, qui ont sauvé des milliers de civils, étaient pris au piège par l'offensive du régime de Bachar al-Assad. Un accord international a permis leur évacuation vers la Jordanie, via Israël.information.tv5monde.com
Nemis, mer te vagyTe vagy szánalmas,mert buta vagy. Tele a videók Fehér Sisakosokkal, főleg az orosz bombázások után.
Ne a képpel gyere,a szöveget értelmezd. Arról én nem tehetek, hogy te nem vagy képben -detail-aprólékos szinten a dolgokkal.Nemis, mer te vagy
Jajaja, és főleg az orosz oldalak vannak tele.
Egyébként egy bocs is megteszi a közösség felé, hogy beböfögtél bármilyen forrás, akármi nélkül
egy semmit, egy 6 éves képpel.
Szívesen megkövetlek, ha nem orosz forrással is megerősíted, amit állítottál.Ne a képpel gyere,a szöveget értelmezd. Arról én nem tehetek, hogy te nem vagy képben -detail-aprólékos szinten a dolgokkal.
Nézd vissza a magyar híradókat , valamelyik nap beszámoltak róla.Szívesen megkövetlek, ha nem orosz forrással is megerősíted, amit állítottál.