<blockquote rel="akagi"><blockquote rel="Capslock"><blockquote rel="Python">Két hete kezdték meg az oroszok a légitámadásokat Szíriában, ahol több fegyvert is először próbálnak ki élesben. A nyugati hírszerzési és katonai vezetők most kezdenek csak rádöbbenni, milyen modernizálást hajtottak végre Vlagyimir Putyin elnöksége alatt a hadseregben.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20151015-sziriaban-bizonyit-az-atalakitott-orosz-hadsereg.html
Magukhoz kepest tenyleg nagy ugras elöre, de az amerikaiak azert nem kell, hogy bepanikoljanak, a minimum 1 generacionyi elönyuk igy is megvan. Ha az USA-nak felnivaloja van, az Kina, nem az oroszok. Ez latszik abban is, hogy a kinaiaktol nagyon tartanak, de az oroszokkal siman belemennek egy kis konfrontacioba Ukrajnaban is, es itt Sziriaban is, szoban pedig plane barki el meri mondani az oroszokat es Putyint barminek. Mernenek csak a kinai vezetesre rosszat szolni, pedig ha valahol diktatura van, hat az Kina, de ott megis ugy teszunk, mintha megse.
A Szu-30 formajaban az orszok kb most jutottak el elöször a digitalis elektronikaval, kepernyös pilotafulkevel felszerelt multifunkcios vadaszgepig, kb elertek az 1991-es Öböl haboru F-15E, F-16 szinvonalat, illetve a bombazas pontossagaban sajnos meg azt sem.
Az oroszok igazi generacio lemaradasa az UAV fronton van, a jelenlegi dronjaik a profi repulömodell kategoria, a többi max prototipus vagy csak makett stadium.
Ez a Kalibr Nk tamadas latvanyos volt önmagukhoz kepest, de ilyen robotrepulögepes tamadasokat es ilyen hajorol kilövös videokat az amerikaiak mar a 91-es Öböl Haboruban csinaltak.
</blockquote>
Ezt át kellett volna gondolnod, mielőtt leírtad! Talán, még születésed előtt! Nem bántó szándékkal mondom!!
Már nagyon régen rájöttek, hogy a "nicsevo"(kein probem) megközelítés már rég nem működik!
</blockquote>
Akagi drága, te aki már a világháborúban el lettél süllyesztve, kérlek, mellőzd az olyan baromságokat, mint "mielőtt leírtad! Talán, még születésed előtt!", mert ettől az édes jó anyukád jut eszembe. Írd le pontosan, szerinted a Szu-30 mitől több, mint az F-15, F-16 generáció, tőlem át is gondolhatod, azután ha a hülyeség ideböfögésén kívül tényszerű válaszod is van a felvetésemre, akkor beszélgethetünk.</blockquote>
Anyám már meghalt!
Te meg mint orvos, vagy mi a....!
Próbálj meg kulturált hangnemben válaszolni! Ha megkérhetlek!
De válaszolok, igaz, csak körvonalakban.
Először is tudod, hogy orosz honban mit takart anno a "nicsevo"!
Hogy az ember élete nem számított és még több emberrel megoldjuk! Ezért céloztam az életkorodra.
Másod sorban: A digitális technikában nőttem fel.Több mint harminc évet míveltem ebben a szakmában. A hetvenes éveket végig a SZU különböző zárt városában. A rendszerváltás után viszont a MARCONI és a párizsi székhelyű THOMSON cég dolgozója voltam. Minden esetben katonai vonalon.
Tehát, nekem ne <b>hőzöngjön senki</b>, hogy az oroszok harminc évvel le vannak maradva! Ha valaki, én meg még jó pár ember a környezetemben (akik, tudják, mert ott dolgoztak), hogy valójában mit tud az orosz hadiipar. Az tudod-é, hogy a legjobb mostani lokátor mérnök az USA-ban az egy orosz. A nyolcvanas évek elején "költözött" át. Elárulok még valamit: az oroszok nem hozzák nyilvánosságra a legújabb fejlesztéseiket, csak már akkor, amikor már "felhalmozták" és van újabb!
Még valami: az AKAGI azért, mert előre tudták a végzetüket, de bátorságból és becsületből jelesre vizsgáztak! Mivel a böfögés a keleti kultúrában elégedettséget jelent, hát...!
Kívánom neked, hogy a legjobb tudásod szerint foglalkozz a betegeiddel!
PS.:Értelmezd is a leírt szöveget!