Üdv sixtee.
Van valami hozzászólásod a Szíriai helyzethez is?
a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon, szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni

<blockquote rel="eSeM">a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon, szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni
</blockquote><blockquote rel="boki"><blockquote rel="eSeM">a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon, szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni
</blockquote>a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, <b>nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon,</b> szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..