[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Torok-szír határ. Az isis terroristák vígan odasétálnak a torok határhoz, vigyorognak, integetnek a kamerának. A torokok, akik állítólag a terrorizmus-az isis-ellen kuzdenek semmit nem csinálnak...csak néznek mint amoziban, ahelyett, hogy lelonék oket.
Ez mit jelent? A Nato a terroristákat támogatja!
https://www.youtube.com/watch?v=nvNs5He1tWo

a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon, szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni

a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon, szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni

Ilyenkor van határ ? Ha a kurdokat támadják a torokok akkor már nincs határ?! Ez érdekes filozófia...:)

Torokországba szállították a lelott Szu-24-es pilótájának holttestét.
A torok kormányfo szerint átadják Oo-nak.

<blockquote rel="eSeM">a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon, szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni

Ilyenkor van határ ? Ha a kurdokat támadják a torokok akkor már nincs határ?! Ez érdekes filozófia...:)</blockquote>

Egy szóval sem utaltam arra, hogy az amit a törökök amúgy csinálnak elfogadható, de a ti mércétek is kettős, mert, ha a kurdokat lövik, meg a szír hadsereget akkor hőbörgés van, mert átlőnek a határon, ha meg nem lőnek át, akkor is hőbörgés van. Legyetek egy kicsit konzekvensek. Értem én, hogy ez tisztességtelen, és titeket felháborít, de önellentmondás. Az lenne persze a normális, ha Törökország tiszteletben tartaná, a szomszédos szuverén országok területi integritását. Tök mindegy ki áll a túloldalon és milyen mélyen Szíria területén. Persze ez nincs így, de változni sem fog. Ez momentán egy olyan bonyolult érdekszférák közötti szitu, hogy szerintem itt elég nehéz igazságot tenni bármiben is, hogy ki hol áll és ki-kit támogat.

<blockquote rel="boki"><blockquote rel="eSeM">a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon, szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni

Ilyenkor van határ ? Ha a kurdokat támadják a torokok akkor már nincs határ?! Ez érdekes filozófia...:)</blockquote>

. Az lenne persze a normális, ha Törökország tiszteletben tartaná, a szomszédos szuverén országok területi integritását. </blockquote>

Ezzel teljes mértékben egyetértek.

Izraelt, Franciaországot és az USAt ez érdekes módon nem szokta zavarni. (Irak, Afganisztán, Líbia, Libanon, Szíria)

a szír oldalon vannak, ami elvileg, függetlenül a kaotikus helyzettől egy másik ország, <b>nem hiszem, hogy átlőhetnének a határon,</b> szerintem semmilyen jogalapjuk nincs hozzá, akár ki áll a kerítésen túl, velük szemben egyébként sem léptek fel fenyegetően, és a határon sem próbáltak ott és akkor átmenni

A kiemelt részt el kellene mondani a körök elnöknek meg a légierőnek.
Az oroszokat cseppet sem kedvelő amerikaiak szerint is szír területen érte a SU-24-et a találat. :(

http://www.magyartudat.com/winchesterek-triesztben-az-olaszok-titkos-torok-fegyverszallitmanyt-foglaltak-le/

JA, hogy addig van határ amíg a terroristát kellene lelőni de amikor fegyvertelen Su24-et kell hátbalőni vagy a kurdokat bombázni akkor nincs? Nem hiszem, hogy Assad tiltakozna. Mellesleg törökország elvileg a Nato tagjaként harcol az ISIS ellen. Elvileg...