<blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="szatomi69"><blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="szatomi69"><blockquote rel="ghostface"><blockquote rel="szatomi69"><blockquote rel="ssvenom">Teljesen egyet ertek veled szatomi69 ha valoban valo informaciokat kozolsz itt le,de manipulalt videokat illetve meg hozza teszed azt is hogy akik a terror ellen kuzdenek meg te kialtod ki oket bunosnek!lenyegtelen hogy orosz vagy bantu torzs tagjai nekem egyre megy,de azt latom hogy te ruszofob vagy es mindegy hogy ki ellen kuzdenek te akkor is bunosnek tiltulalod oket!holott ezeket a fergeket ki kell irtani!ha mar a te nezedet alapjan illetve az usa imadat alapjan a nyugat nem kepes erre akkor most utaljuk az oroszokat mert ok hajlamosak a fergek kiirtasara?en szirianak drukkolok hogy legyen vegre beke arra fele es ezek a tetvek vegre eltunjenek a Fold szinerol is,megha oroszok vagy tumbuziaiak altal is de dogoljenek meg!Te pont az ellenkezojerol tartasz olykor hosszabb beszamolot es ezert gondolom azt hogy te is menj a picsaba a terroristaiddal egyutt!!!
A vége egy kicsit erős volt.
Én is a szíriaiaknak drukkolok, a lakosságnak, hogy legyen végre béke és felelősségre vonják a bűnősöket, mind a terroristákat mind az Assad rezsimet. De veled ellentétben, nem hiszem, hogy az oroszok azért mentek oda hogy kiírtsák a terroristákat. Hamarosan béketárgyalásokra kerül sor. Miért nem fejtett ki nagyobb erőt Oroszország és söpörte le az Assad ellenes erőket? Így vége lett volna a terrorizmusnak, "mérsékelt ellenzéknek", mindennek. Ehelyett most Oroszo. is odaül a tárgyalóasztalhoz és együtt alkudozik USA-val Szaúd-Arábival, Töröko.-val meg az összes többivel Szíria jövőjére. Én elég állszentnek tartom ezt. Muszály volt a legújabb fegyvereit tesztelni Szíriában, minden látható eredmény nélkül? Cirkálórakéták, Távolbombázók, TOS rakétavetők, tengeralatjáróról indított rakéták stb. Mindez látható eredmény nélkül ? A legveszélyesebben, az ISIS-en csak karcolás ejtett ez az egész.
</blockquote>
De bizony, hogy volt eredménye. Nem is kevés, és ezt te is tudod jól. Moszkva nélkül nem lesz béke Szíriában. Ez a pár hónap csak egy kis bemutató volt. Ha úgy tetszik kard csörtetés. Többek közt maga a béketárgyalás is ennek köszönhető. De ha kell, akkor az oroszok valószínűleg napok alatt többszörözni tudják a erejüket ott. És akkor valóban lesz kisöprés legyen az mérsékelt vagy isis, egyre megy.
</blockquote>
Igen tudom. A béketárgyalás most az orosz beavatkozásnak köszönhető. De gondolod, hogy Oroszo. megkockáztatna egy újabb Afganisztáni tipusú megszállást? Szaúd-Arábia most még közelebb van! Ennek az egész "harcoljunk a terroristák ellen" nem inkább az volt a célja, hogy Oroszo. erőt mutasson, mi több az erejét fitogtassa. Mi több: Assadnak sem jött rosszul mert már kezdett sarokba szorulni. Az egész a "Nagy játszma" egy kis darabjának tűnik a Nagyhatalmak között. És a szíriai nép meg csak egy kis sakkfigura az egészben.
</blockquote>
És jól is tették az oroszok, hogy beavatkoztak. Ideje volt leállítani ezt az úgy nevezett "arab tavaszt". Elég országban látható a CIA tavaszkodásának eredménye. Elég volt a sok százezer áldozat a káosz és pusztítás eredményeként.Én azt sajnálom, hogy nem 4 éve csaptak az asztalra Putyinék. Ha megtették volna, akkor most lehet, hogy nem kellene annyi kerítést építeni Europa szerte.
</blockquote>
Igen én is úgy gondolom, hogy már 4 évvel ezelőt kellett volna az asztalra csapni, csakhogy a Nyugatnak és meneszteni Assadot. Ha jól emlékszem itt még a Szíriai ismerősünk is, (aki felhívta a figyelmem pár dologra) a reformpártiak híve volt. És bizony ahogy a felvételek is bizonyítják Assad brutálisan bánt el a tiltakozókkal. Ha akkor nem hagyja a Nyugat a forradalmat magára, akkor nem az iszlamisták vették volna át a hangadó szerepét. Nem tudom, hogy támogatta-e a CIA az "Arab tavaszt" vagy nem (na most biztos sokan nekem jönnek). De tegyük fel hogy, igen, de akkor gondoljátok, hogy ilyen sikeres lett volna a mozgalom ha nincs fogadókészség rá a nép körében? Azért a térség diktátorai sokat tettek azért, hogy ne legyenek népszerűek, elég korruptak és kegyetlenek voltak.
</blockquote>
Hát igen. A "Nyugatnak" (nevezzük most így) nagy gyakorlata van abban, hogy meggyújtsa a tüzet, aztán szépen lelépjen és hagyja leégni mindazt, amit mások évtizedek vagy akár évszázadok alatt felépítettek.
Ezt tették Szíriában is, Líbiában is, Ukrajnában is és sorolhatnánk tovább. Viszont a helyzet az, hogy a gyiloknál, a káosznál és a pusztításnál jobb a kompromisszumos béke is.
Viszont annak örülök, hogy te magad is beláttad, beismerted végre, hogy az általad Nyugatnak nevezett egység tehet a Líbiában és Szíriában kialakult helyzetért.
Csak így tovább szatomi69!
</blockquote>
Hogy ki, hol, mikor gyújt tűzet azt most hagyjuk. Ebben azért Oroszo.-Szovjetunió sem szent. És mondjuk úgy, hogy a Ny.-nak van hozzá érzéke, hogy néha elba*a a dolgokat.
</blockquote>
szatom69!
Hagyjuk már a Szovjetúniót, könyörgöm! Vagy akkor vegyük elő Németországot is és jelentsük ki , hogy a németek nácik és bombázni akarják Londont. Baromság! A Harmadik Birodalom sincs már , ahogy a Szovjetúnió is megszűnt idestova 25 éve kb.
Egyszer, s mindenkorra ideje lenne ezt a szovjetezést befejezni...