Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem bizony ez várható, igen...Hmmm...lesz egy új NSZK-nk és NDK-nk ?
<blockquote rel="ornagy"><blockquote rel="gioo">Latakiában olyan gyorsan változik a térkép egyik napról a másikra,hogy hirtelen nem ismerek rá
Igen én pont a tankokra gondoltam a legtöbb felvételen ezek a hidegháborús vasak láthatók amik a térség erőviszonyának akár meg is felelnek de korszerűnek már nem nevezhetők.gioo
Elég korszerű haderejük van bár szárazföldön gyérebb a felhozatal mint a levegőben.
Nincs is ezzel semmi gond ezt nagyjából én is így gondolom annyi különbséggel,hogy szerintem ezen túl vagyunk.Nem persze. Elmondom, hogy működik ez fejlett nyugati liberális demokráciákban:
)
Igen én pont a tankokra gondoltam a legtöbb felvételen ezek a hidegháborús vasak láthatók amik a térség erőviszonyának akár meg is felelnek de korszerűnek már nem nevezhetők.<blockquote rel="dudi">gioo
Elég korszerű haderejük van bár szárazföldön gyérebb a felhozatal mint a levegőben.
<blockquote rel="zsolti">Azt a kézigránát harcot néztem, ott feküdtek egy kupacban többször, és fel le rohangáltak a dombon, 30m távolságban az ellenféltől. Értem én hogy bátorság, meg minden, de ilyen helyzetben nem egyszerűbb kerülni mondjuk oldalról, vagy a mellettük lévő házon keresztül alkotni valamit? Persze, valóban kívülről okoskodom csak, de sok mindent nem értek én ott, amit néha látok a videókból...
<blockquote rel="szatomi69">