[BIZTPOL] Szíriai helyzet

http://www.titkolthirek.hu/mit-lep-majd-putyin-megerkeztek-torokorszagba-a-sziriat-bombazni-akaro-szaudi-vadaszgepek/

"Nem véletlen egyébként, hogy Törökország szaúdi segítséget kért a bombázáshoz, ugyanis a török légierő pilótái vonakodnak berepülni a szír légtérbe mióta a törökök lelőttek egy orosz vadászbombázót és Putyin a legmodernebb légvédelmi rendszert telepítette Szíriába."

"A CIA korábban arra figyelmeztette Törkországot és Szaúd-Arábiát, hogy amennyiben a szír kormányerőket támadás éri az orosz légvédelmi rendszer azonnal le fogja szedni a támadó gépeket."

Nekem úgy tűnik,hogy SzA. lesz ennek a konfliktusnak a bohóca.

Ha már nagyon le akarja valaki tesztelni az S-sokszázas SAM ütegeket szíriában, inkább legyenek azok a Szaudiak, mint a törökök, azok még sem NATO -tagok. Jó lenne azért, ha nem ugrálnának a Szaudiak sem, de attól tartok, amíg egy mocskos nagy pofont nem akasztanak le, addig nem elég okosak hozzá, hogy átlássák a helyzetüket.

<blockquote rel="Montezuma">Valami lehet a levegőben...
Meselj, mit erzel? Menjek vissza a tescoba 3 evre eleg konzerve?
</blockquote>
Kivételesen nem a világhelyzetre gondoltam, csak elolvastam pár hozzászólást előtte. 3 évre konzerv?
Miért is ne, legrosszabb esetben megeszed 3 év múlva, ha közben kitör a világbéke.

A SZA 20 db f-15 simán begyalulná az ott lévő orosz erőt.

Igen, főleg az Sz-300 ütegeket, amiknek a közeli védelméről némi Panzir gondoskodik. Jah, igen Roni, köszönjük. Van még valami frissebb, ropogósabb infód is mára?

A SZA 20 db f-15 simán begyalulná az ott lévő orosz erőt.

Nem ahhoz kell nagy bátorság, hogy legyaluld az orosz légierőt, hanem, hogy utána hazamenj és megcsókold a sugárfertőzött családod.

Szaudiaknál se V cikkely, se rakétapajzs, se atomarzenál. A kaszpi flotta másfél óra alatt elintézi a 250 USD-s olajárat.

<blockquote rel="Roni">A SZA 20 db f-15 simán begyalulná az ott lévő orosz erőt.

Nem ahhoz kell nagy bátorság, hogy legyaluld az orosz légierőt, hanem, hogy utána hazamenj és megcsókold a sugárfertőzött családod.

Szaudiaknál se V cikkely, se rakétapajzs, se atomarzenál. A kaszpi flotta másfél óra alatt elintézi a 250 USD-s olajárat.

</blockquote>
Megelőztél :)))
Gyerünk lepedőhordók, fel a szandàllal, indulàs! A sört behütöttem.

"se atomarzenál"

Azért ezzel óvatosan! Kína adott nekik ballisztikus rakétát és vajon ki adhatna nekik nuki robbanófejet?
Ha ez alattomos módon megtörténne remélem németek és a jenkik is bekapják a nuki szivart ahogy már egyszer megjegyezték azt az oroszok.

Igen, főleg az Sz-300 ütegeket, amiknek a közeli védelméről némi Panzir gondoskodik.

Erről molni tudna kiselőadást tartani:DD

Nagyon durván behülyíthette őket valaki tényleg, ha rápróbálnak az Oroszokra. Aki hülye, haljon meg...