[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Eredetit nem kerestem ki.

Ukrán cikk, ahol jó ízűen tálalják Prigozsin kitálalását, hogy Szíriában nullára bombázta a Wágnert az amerikai légierő, miközben a Föderáció SZU-35-öseinek kellett volna biztosítaniuk felettük az eget.

A magam részéről úgy gondolom, hogy a zenészek eleve egy betervezett pihentetést tartanak. Több hónappal Bahmut bevétele előtt már leállították az elítéltek toborzását, és szerintem arra játszottak, hogy ne legyenek fullra töltve pár hetes toborzottakkal a hátországba vonáskor. És csak bohóckodás, hogy most nem írnak alá.

A Tal Rifaat és Manbij régiókban azonosított terrorfészkekre csapott le, további 41 terroristát semlegesítve.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2.gif

Prigozsin felvételeket tett közzé, a 2018-as deir Ez zor-i incidensről:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
  • Szomorú
Reactions: jani22 and fishbed
Oroszok szíreknél sem tétlenkednek:

Részlet a cikkből
....a drón az incidens idején az Iszlám Állam ellen hajtott végre missziót Szíriában.

Tegyük hozzá az igazságot, hogy a térségben az orosz és a szír légierő közös gyakorlatot hajtott végre és ahová a jenki drón kémkedni ment.
Sajnos az elmúlt években sokat lehetett tanulni a hazudozás és a becsapás gyakorlatáról.
Amikor a fenti hírt olvastam egyből az ugrott be: és mire feleltek ezzel az oroszok?

Itt tovabb mondjak. Hazaert a repper?

Francokat is...