[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 879
8 631
113
A szíriai hadsereg főparancsnokságának állítása szerint az Egyesült Államok vezette nemzetközi szövetség légicsapást mért szombaton kormánykatonák állására, utat nyitva az előtt, hogy az Iszlám Állam harcosai elfoglalhassák az állást. A hadsereg közleménye szerint a légicsapás döntő bizonyíték arra, hogy Washington és szövetségesei támogatják a dzsihadista terrorszervezetet.
Szíriai katonákat bombáztak le az amerikaiak
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 831
30 927
113
A törökök lelőttek egy orosz gépet, nem lett belőle semmi. Szíriába csak az oroszok vannak behívva, mindenki más terrorista vagy megszálló. Valami kell csináljanak az oroszok, mert egyszerűen ahogy most próbálják úgy nem megy. Egyszerűen nincs ahogy kiegyezni az amerikaiakkal, ha véletlenűl hónapok után összejön egy egyesség azt is felrúgják. Közben amerikai fegyverekkel lövik az SAA-t meg az orosz tankokat. Be kell lássák, hogy ez így nem megy. Vagy ki kell vonulni és hagyni Szíriát a p*ba, választás után megtehetik, vagy oda kell b*szni rendesen hogy látszodjon velük nem tehetnek meg bármit bűntetlenűl. Lehet ha most arra várnak, hogy hátha Hillary megdöglik vagy Trump csak szimplán nyer és akkor kiegyeznek vele, de ha nem akkor valami rossz irányba halad az alapján amiről nekem infóm van.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 293
68 381
113
Afgán gyerekkatona a Fatemiyoun Brig.-ból. Elesett Szíriában.
CsjfvuSWAAEQSCN.jpg
Lefejezték?
 

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 325
10 382
113
Úgy tűnik el fogják ismerni."Meg voltunk győződve hogy IS pozíciókat támadtunk, mikor az oroszok értesítettek bennünket hogy a szíriai hadsereget érthette légicsapás befejeztük a műveleteket. mi nem támadnánk meg direkt a szír hadsereg állásait, komplex a helyzet, a hely ahol támadtunk köztudott IS fészek amit már ezelőtt is bombáztunk(ez a része ferdít)
CslK47YVYAAAmYm.jpg
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 180
15 857
113
Csóri szírek. Amúgy meg szerintem sem mernének az oroszok lelőni amerikai/izraeli gépeket, legfeljebb ha azok direkt oroszokat támadnának.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 293
68 381
113
Ahhoz képest mekkora pengének tartják magukat elég sokszor bombáznak tévedésből, hol egy kórház,hol egy idős otthon, stb. 2 F16 + 2 A10. De ki kérte meg rá őket hogy ott légicsapást végezzenek? Tudtommal semmi közük hozzá hogy az SAA hol harcol az Isis ellen. Nem támogatták a SAA-t soha, eddig csak a kurdok és a mérsékeltek voltak a lieblingjeik. Az is érdekelne felmerül e bennük az igazság bajnokaiban hogy honorálni kéne ezért a -150 főért és az elvesztett területekért a szír hadsereget. Egyáltalán mit keresnek még arra? Van még aki szóba áll velük A kurdokat átverték, a mérsékeltek épp tegnap zavarták el őket a halál f.....a, a SAA-t bombázgatják véletlenül, van még aki szóba jöhet és kér belőlük?
 

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 117
82 868
113
US official says condolence payments to Syrian families of troops killed in airstrike will be considered based on claims presented
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
29 293
68 381
113
Elvileg Zahreddine és emberei visszaszerezték az USA légitámadás során elvesztett területeket. Hihetetlen mit kibírnak ott az SAA katonák.
CslR9QWWgAAgXwX.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: zeal

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 117
82 868
113
Orosz Kulugy : Az amerikai bombázás az eddigi orosz-amerikai megegyezéseket veszélyeztetik.