[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 548
25 646
113
3 ó3 órával ezelőtt
# Damaszkusz katonai helyzet Kelet # Ghouta HD:http: // www. Mediafire.com/convkey/36ed/4 8aqnobxnoese08zg.jpg ... # Szíria # SAA # NDF # Szíria # Szíria # Damascus # Algoth_alcherqah
CwB6v_CWIAEat9h.jpg

CwByqY7WIAAisXV.jpg

Itt is alakul a helyzet.

Peto Lucem ‏@PetoLucem 5 ó5 órával ezelőtt
# Ghouta zseb zsugorodik egyre: # SAA erők biztosított Ajánlja Kurdi és Tell Sawwan Kelet Ghouta közeli régióban # Damaszkusz . # Szíria

CwF41SgXgAEx2JJ.jpg
 

tomippo

Well-Known Member
2016. május 16.
3 311
10 244
113
Turkistan islamic party/ujgurok.... Aleppo 1070 apartmanok. Kíváncsi lennék mire várnak még az oroszok.

CwHutuoWIAIvbIb.jpg
 

karpatalja

Well-Known Member
2015. március 10.
3 323
3 315
113
"...a brit haditengerészet hajói két atom- és egy dízelmeghajtású orosz tengeralattjárót láttak közeledni Szíria felé"

A tengeralattjárók tudtommal a víz alatt kozlekednek , a brit haditengerészetnek még a víz alatt is vannak "szemei" :D
Tényleg tart még három tengó a szír partokhoz. Így ez már öt.
 
  • Tetszik
Reactions: lgabo

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
Az orosz bombázás nem katonai hanem politikai kérdés most jó fiút játszanak és hagyják saját levében főni a koalíciót Mosszulnál. Lehet magyarázni a "járulékos" károkat.
A terrorok offenzívája a jelek szerint maguknak okozta a legnagyobb kárt így nincs most szükség tűzoltásra.
 
  • Tetszik
Reactions: karpatalja