[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Szóval a törökök lelőttek egy repülőt, elsüllyesztettek egy hajót és még mindig nincsenek leatomozva. Mit bénáznak az oroszok?

• Tetszik
Reactions: rappali_
Huu, már sokadszor futok bele ebbe a miért nincsenek leatomozva vagy pinduriit csapjanak már oda egy korlátozott mini atomot. :mad: Nem nagyon szeretnék atom villanásról hallani, de látni meg főleg nem, mert lehet a hozzászóló és főleg az én seggem is megpörkölődhet az elindított folyamatban.:eek:

A Liman volt az elsüllyedt hajó.
MOMA osztály 1985-ben készült, 1560 tonnás.

http://www.russianwarrior.com/STMMain.htm?1963vec_Moma.htm&1

40_big.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Huu, már sokadszor futok bele ebbe a miért nincsenek leatomozva vagy pinduriit csapjanak már oda egy korlátozott mini atomot. :mad: Nem nagyon szeretnék atom villanásról hallani, de látni meg főleg nem, mert lehet a hozzászóló és főleg az én seggem is megpörkölődhet az elindított folyamatban.:eek:
Pedig ma olvastam, valami szagértők szerint 70% az esély 10 éven belüli atomozásra. Vettem is benzint, és vetettem borsót.
Másik cikk szerint egyenesen nyakunkon a 3.vh.

Pedig ma olvastam, valami szagértők szerint 70% az esély 10 éven belüli atomozásra. Vettem is benzint, és vetettem borsót.
Másik cikk szerint egyenesen nyakunkon a 3.vh.
Remélem ugyanaz a "szakértő" amelyik élő adásban adta elő a golyóálló A4-es lapot. Eléggé megnyugtatna.

Szerencsére nem ilyen mentálisan sérült baromnál van az atomtáska.

Na látom itt is fel kell tartani az irónia táblát mint Sheldonnál. :)

A YPG eddig 8 török páncélozott járművet lőtt ki, ebben a tank is benne van.
C-cgWv7XgAIboO9.jpg:large

A tank kilövése közvetlen linken.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Egy Afrinban kilőtt török jármű.

• Tetszik
Reactions: fishbed