tegnapi orosz ""pontatlan"" légicsapások Bukamalnál.
tegnapi orosz ""pontatlan"" légicsapások Bukamalnál.

Szép összeállítás, de nem is buta bombákkal érték ezt azért el ők sem, ahogy néztem a legtöbb találat valószínűleg valamilyen harci helikopterről indított prec rakétától származik a felvételen. A munka mondjuk el lett végezve így is, az tény.A tömést kiszedik a fogaikból![]()
Ezek nem légicsapások, 1:07-nél is látszik hogy krasnopol vagy valami más pontatlan tüzérségi lövedék.tegnapi orosz ""pontatlan"" légicsapások Bukamalnál.
Én valami irányított helikopteres ATGM re tippeltem volna.Ezek nem légicsapások, 1:07-nél is látszik hogy krasnopol vagy valami más pontatlan tüzérségi lövedék.
Szerintem vegyes anyag van benne mindenféle csapásEzek nem légicsapások, 1:07-nél is látszik hogy krasnopol vagy valami más pontatlan tüzérségi lövedék.
Egyébként abban igazad van,hogy a videókon is látszik nagyon nagy mennyiségű ,minőségű tüzérséget vonultattak fel a szövetségesek.Bukamal
ön nyertEzek nem légicsapások, 1:07-nél is látszik hogy krasnopol vagy valami más pontatlan tüzérségi lövedék.

Ezek nem légicsapások, 1:07-nél is látszik hogy krasnopol vagy valami más pontatlan tüzérségi lövedék.
ön nyert

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..