[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Egyébként "rudi" hozzászólása felkeltette érdeklődésemet. És valóban látszik a légcsavar! Ezért is érhette utol a helikopter, és alacsonyan is ment. Nagyon érdekes hogy a roncsok között semmi érzékelő és egyéb műszer. A szétlőtt gépkocsin nem voltak antennák. 2 lehetőség van. Az irániak tesztelték 1 üres dórónnal az izraeli légierőt. 2 provokáció történt izraeli vagy isis részéről hogy bevonják Izraelt a harcba. Én a 2 gondolnék ugyanis már rég óta csipi Izrael szemét az iráni bázis, és ürügyet kerestek, és aki keres az talál. Túl gyors volt a reakció , és utána a ködösítés.

na utánanéztem.
tudom hogy ment világszerte a taps hogy 'íme Irán megfejtette a titkot és már futószalagon gyártja az RQ-170 Sentinel drónokat.

hát a fenét.
ez a Saegheh, formára hasonlít, tolólégcsavaros, jóval kisebbb - ld a légbeömlőt- 12 db-t kapott belőle a Forradalmi Gárda, ezek egyikét csapták szét Izrael felett a hétvégeén.

Még mindig fura látni leírva így: YPG terrorists. Egyetlen terrorcselekményükre sem emlékszem :)
Te nem tudod, hogy ezek képesek VISSZALŐNI a másik országba benyomuló török csapatokra?!! Csúnya terroristák, ahelyett hogy török zászlókat lengetve fogadnák Szíriában a török tankokat ...

• Tetszik
Reactions: jani22
na utánanéztem.
tudom hogy ment világszerte a taps hogy 'íme Irán megfejtette a titkot és már futószalagon gyártja az RQ-170 Sentinel drónokat.

hát a fenét.
ez a Saegheh, formára hasonlít, tolólégcsavaros, jóval kisebbb - ld a légbeömlőt- 12 db-t kapott belőle a Forradalmi Gárda, ezek egyikét csapták szét Izrael felett a hétvégeén.

Szóval azt akarod mondani, hogy izrael egy F16-ost adott egy gagyi tolólégcsavaros drónért cserébe? Wow! Hülyébbek vagytok mint gondoltam...

• Tetszik
Reactions: jani22 and gioo
Nem vagyok oda az oroszokért, de van akiket sokkal de sokkal jobban "nem szeretek" az általuk elkövetett agresszió, népirtás - genocídium, földfoglalás, arrogáns pofátlan nekünk minden jár viselkedés miatt. Ja, meg szeretik egy nagy sérelem miatt sajnáltatni magukat amivel minden bűnüket semmisé teszik nap mint nap, jah és persze e mellett jól meg is élnek belőle! No, kitalálod kikről van szó? S ugyanezek az emberek megint csak bombázgatnak a szomszédban, szíriában, ha már ebben a topicban vagyunk, mert ők mindent megtehetnek. És sír a szájuk mert volt egy kis anyagi veszteségük (amit persze bagóért vagy ingyen kaptak a mindennapi kegyelemhiszti miatt) Ezért én minden veszteségeteknek csak örülni tudok, s egyszer remélem visszakapjátok azt, amit a palesztinokkal csináltok nap mint nap.

A fentiek miatt szerintem nem kérdés kikkel s kik ellen harcolnék, ha kellene. :*

Afrin

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Szép gesztus

DVyPenKVoAAeGmE.jpg

ÖÖÖÖ... Nem emlékszem, Irakban, vagy Afgánban hányan vonultak fel tisztelettel adózva az elesett amerikaiakra ?
Ja, beugrott : egyen sem !

Latakia, "Muaskar", vagy milyen csoport :

Energiatakarékos (?) T-129 Afrin felett :

• Tetszik
Reactions: fishbed

Nem energiatakarékos az, hanem annyira gyorsan forog a rotorlapát, hogy úgy tűnik mintha "állna" :)

• Tetszik
Reactions: fip7 and szegcsab
Nem energiatakarékos az, hanem annyira gyorsan forog a rotorlapát, hogy úgy tűnik mintha "állna" :)

"A videó minden képkockáján a helikopter amúgy teljesen rendesen forgó rotorlapjai pont ugyanabban a pozícióban vannak, azaz annyi történik, hogy a képkockák pont olyan gyakorisággal készülnek, mint amennyi idő, hogy a rotor egy teljes fordulatot tegyen. Hasonló jelenség lehet az oka annak is, mintha a gyorsuló-lassuló kerekek, propellerek forgási iránya egyszer csak megváltozna. A képkockák pont egy picit gyorsabban készülnek, mint a teljes fordulat."

Ezek pont olyan bator traekt el repkednek mint anno a Szovjetek Avganisztanban :D Ugy erzem ennek is meglesz a bojtje...

• Tetszik
Reactions: fishbed
rárakom a 18+ bár gyakorlatilag nincs benne brutalitás de valahogy mégis ez a rendje szerintem.

lassan nem tudom követni hány gépet szedtek le a "kurdok" azért raktam idézőbe mert gondlom nem csak nekem tűnt fel,hogy az orosz gép lelövése óta indult be a potyogás és Aszad most már nyíltan támogatja az Afrini kurdokat márpedig az offenzíva kezdete óta repülnek a törökök és most kerűlt elő valahonnan a "kurd" légvédelem.

lassan nem tudom követni hány gépet szedtek le a "kurdok" azért raktam idézőbe mert gondlom nem csak nekem tűnt fel,hogy az orosz gép lelövése óta indult be a potyogás és Aszad most már nyíltan támogatja az Afrini kurdokat márpedig az offenzíva kezdete óta repülnek a törökök és most kerűlt elő valahonnan a "kurd" légvédelem.
"well that escalated quickly"

• Tetszik
Reactions: tindalos and gioo