[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Igen az üteg. De össze-vissza irkálnak róla. 800 milliót fizettek érte (ahogy te is írtad). Írtam, hogy mennyibe kerül ma az Sz-300PMU-2. (2018-as világpiaci ára). Irániak olcsóbban kapták, 1 osztályért fizettek 200 millát. 4 x200 = 800 .
Az RT news Putyin szava. Azt írtam ide, amit ő írt nekem.

Igen az üteg. De össze-vissza irkálnak róla. 800 milliót fizettek érte (ahogy te is írtad). Írtam, hogy mennyibe kerül ma az Sz-300PMU-2. (2018-as világpiaci ára). Irániak olcsóbban kapták, 1 osztályért fizettek 200 millát. 4 x200 = 800 .
Hány BigBird radart kaptak? abból derül ki, hogy mi micsoda?.

Szerintetek megér reálisan egy Bugatti Veyron 1.5 milliárd forintot!?
Nem az a lényeg,hogy van e értelme hanem,hogy megteheted ,hogy meg vedd és ezt lássák mások is.
Ennyi a szír légvédelem története ez nem kis pálya ,piaci kufárkodás ez globális játszma. :hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:

rn9sUBoIYHI.jpg
a4ANRzhce1Y.jpg

Murmanszkból jön az anyag. Vagy összegereblyéznek dolgokat, vagy még maradt a "Lend-Lease"-ből valami. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Oroszország és Kína 16 db Sz-300PMU2 Favorit (SA-20B) osztály
leszállításában állapodott meg két részletben, összesen 2 milliárd USD összértékben. Algéria szintén rendelt
500 millió USD-ért 4 osztályt, vezetési osztályokkal együtt.

Ezek valószínűleg korábban szolgáló rendszerek voltak, amiket időközben Sz-400-ra cseréltek. Ez tehát újrahasznosítás, mert kivonáskor azért nem a kukába kerülnek.
Nehéz így valós árat értelmezni.
Raktárra nem szoktak ilyen rendszereket gyártani, az éles tartalékot meg nyilván nem adták ki. Máskülönben nehéz elképzelni honnan húzták elő gyakorlatilag készen.
Egyes elemek nyilván léteznek és értelmezhetők önmagukban, az igazi érték azonban egy jól összehangolt, együttműködő rendszer.

Talán megtudjuk mire képes és mire nem.

• Tetszik
Reactions: karpatalja