Az IÁ az Omar olajmező és Suhail város közötti úton autóbombával támadott meg egy amcsi konvojt. Amcsi halottak és sérültek (mondják ők).
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
hogy az egyik par napja hozzaszolot idezzem> ez biztos csak dezinformacio. es az usakok sem bombaztak soha szovetsegest.... *(a hozzaszolas szarkasztikus meg mielott valaki...)Tovább halad előre az IÁ a Hajin zsebben, már összecsapás volt a határon lévő iraki alakulatokkal is.
A legfrissebb hír szerint az SDF visszavonult a szír-iraki határról.
Előre is elnézést kérek a gyengébb idegzetű nézőinktől!
Az IA. ma délután több ponton indított támadást és az SDF. feladta a pozícióit. Annyira necces a helyzet,hogy az Irakiak lezárták a Baghuz határátkelőt.
Tudod az "oroszfancsikák" nem örömködnek csak csodálkoznak a barátaid szerencsétlenkedésén.
Egyetértek veled. Én már jó ideje a fentiek miatt nem nagyon írok a fórumra. Éljenek a saját világukban a megkérdőjelezhetetlen világnézetükkel.
Amikor egy terrorista szervezet sikerenek orulsz akkor azt tamogatod pont.
De asszem kicsi vagy meg a forumozashoz.
hogy az egyik par napja hozzaszolot idezzem> ez biztos csak dezinformacio. es az usakok sem bombaztak soha szovetsegest.... *(a hozzaszolas szarkasztikus meg mielott valaki...)
Lehet, hogy orosz támogatást kaptak? Az ellenségem ellensége a barátom?
Írd be amit gondolsz, a szerinted értelmetlen reagálásokat meg ugord át. Beszélgess azzal, akinek értelmes érvei vannak.Nekem örömködésnek tűnik pedig. Igazi fanboi-okhoz méltóan.
Köszi. Amúgy én is szarnék bele, mint ahogy teszem már bárhol máshol, amikor hasonló jelenséget látok. Viszont a HTKA-t szeretem és van itt jópár komoly szakember is, akik miatt több, mint érdemes ide járni. És nagyon irritál, hogy már itt is állandóan ezekkel az iSheep-analógokkal, meg a vallásukkal kell szembesülnöm.
Látom, tényleg nem túl gazdagon lehetsz felül bútorozva, ha még mindig nem megy az értelmezés... De kérlek, mutass már rá azon szavaimra, ahol egy "terrorista szervezet sikerének" örültem!
Addig is, szerintem kérd gioo segítségét, mivel sokkal okosabbnak tűnik nálad. Hiszen a reakciójából látszik, hogy ő egyből megértette, mit és miért írtam. Neked meg még most sem jött össze.
Apropó, azon személyek, akik lájkolták a két, itt nekem címzett hozzászólásodat. Nos, kíváncsi lennék, miért tették? Mert ha tartalmukkal értenek egyet, akkor finoman szólva nekik sem jutott sok abból, amit te próbálsz itt hitelből osztogatni, hiszen ők sem értették meg, amit írtam. Ha meg pusztán az tetszett nekik, hogy nekem álltál, akkor az bizony semmi mást nem igazol, mint azt, hogy bármekkora hülyeséget is beszélsz, ők akkor is támogatják az elvtársat, az oroszfancsikák közösségétől elvárható módon. Vagyis a tipikus agyatlan csorda-falkaszellemet.
Ez egy rajz.Vagy nem igaz a hír miszerint az IÁ tegnap mindent visszavett az SDF-től a Hajin zsebnél, vagy az SDF újra megszerezte ezen területeket.
A mai állás:
Most miből támad az IS? Azon a kis területen se erőforrások, se utánpótlás.A Baghuz melletti francia és amcsi tábort kiürítették. Irak erősíti a határvédelmet.
Most miből támad az IS? Azon a kis területen se erőforrások, se utánpótlás.
Susah: tart a homokvihar és a városi harc. Az IÁ kb. a város felét uralja.
A török-orosz-francia-német csúcstalálkozó résztvevői egyetértettek az alkotmányozó bizottság mihamarabbi létrehozásában
https://www.karpatinfo.net/cikk/kul...asaban?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook