Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
kíváncsian várom a fejleményeket,
jogilag, és nemzetközi szinten
Nem lesz semmi, az USA max vétózik. Ezért kell az USA-nak eltakarodni a világból, hogy a kisgazdijuk kalóztempóját végre letörjék és valami normális diplomácia kialakulhasson a világon. Nem ez a bárki szobájába odaszarok mert megtehetem tempó.kíváncsian várom a fejleményeket,
jogilag, és nemzetközi szinten
Nem lesz semmi, az USA max vétózik. Ezért kell az USA-nak eltakarodni a világból, hogy a kisgazdijuk kalóztempóját végre letörjék és valami normális diplomácia kialakulhasson a világon. Nem ez a bárki szobájába odaszarok mert megtehetem tempó.
Asszad megnyerte a háborút. Innentől ez már csak a kurdokról fog szólni.Egypt, UAE és Saudi Arabia versenyez Szíriáért a támogatásokban, hogy gyengítsék a török befolyást.
Szíriát visszaengedik az Arab Ligába.
---------------------------------------------------------------------
Damaszkuszban már folyik az Emírségek nagykövetségének helyreállítása.
Ha minimalizálni akarod a saját veszteséget, a kockázatot a lehető legjobban lenyomni, így is kell. Nem hülyék, és érzékenyek a SAJÁT veszteségre, a bármilyen más veszteséget meg megmagyarázzák/leszarják hogy rájuk kiabálja a világ.Szóval hogy teljes legyen a kép idegen ország légteréből a polgári légi forgalom veszélyeztetése és elektronikus zavarás mellet támadtak.
A mi valós érdekünk az éppen ezért, hogy egyik se kerüljön belátható időn belül olyan helyzetbe, mint az USA volt az elmúlt kb. 3 évtizedben. Tisztán látszik ugyanis, hogy a legfejlettebb demokrácia sem tudott helyesen élni a nagy lehetőséggel, amikor összeomlott vér nélkül a nagy ellenpólusa, hanem pofátlanul visszaélt vele, országokat kirabolt, vihart vetett, és a káosz aratott.Aki azt hiszi, hogy a többi hatalom nem ugyanolyan (vagy még rosszabb) ragadozó lenne, mint az USA, ha helyzetbe kerülne, annak fogalma sincs arról, mi az a reálpolitika...
Az álmod teljesül. Kína-USA kétpólusú (vagy Kína-USA-Oo 2.5 pólusú) világ jön. Az USA esetében nem is baj némi racionalizálódás, szomorú, hogy második Bush óta lényegében az USSR útjára léptek politikailag. Kár, mert az ország maga nagyon élhető.A mi valós érdekünk az éppen ezért, hogy egyik se kerüljön belátható időn belül olyan helyzetbe, mint az USA volt az elmúlt kb. 3 évtizedben. Tisztán látszik ugyanis, hogy a legfejlettebb demokrácia sem tudott helyesen élni a nagy lehetőséggel, amikor összeomlott vér nélkül a nagy ellenpólusa, hanem pofátlanul visszaélt vele, országokat kirabolt, vihart vetett, és a káosz aratott.
Én azt mondom több ellenpólus(de legalább kb. 2 nagyságrendileg egyenlő) akiknek egyezkedniük kell, valamit valamiért elv mentén politizálva, jobb a világnak mint az, amikor valaki marha keménynek és tévedhetetlennek érezheti magát.
A birodalmak kora lejárt.
Tudom hogy teljesül, nagyjából képben vagyok azt gondolom a geopolitikával. Megértem az US pilótákat, jobb lesz nekik otthon ebben biztos vagyok. Az egyetlen igazán nagy vesztes a kurd nép lesz, őket sajnálom.Az álmod teljesül. Kína-USA kétpólusú (vagy Kína-USA-Oo 2.5 pólusú) világ jön. Az USA esetében nem is baj némi racionalizálódás, szomorú, hogy második Bush óta lényegében az USSR útjára léptek politikailag. Kár, mert az ország maga nagyon élhető.
Aki pilótával beszéltem, örülnek, hogy elhúznak szíriából, igazából annyira gyűlölik a sandniggereket, hogy az egész térségtől hányingere van az átlag katonának.
Csak visszakapják amit több száz évig csináltak a keresztényekkel. Én nem sajnálom őket....... Az egyetlen igazán nagy vesztes a kurd nép lesz, őket sajnálom......
Az egyetlen igazán nagy vesztes a kurd nép lesz, őket sajnálom.
Izrael bemutatott egy műholdképet amin a megsemmisített raktár látható. Hát ennyi...megérte!?
Nézzük a dolgok jó oldalát. Azok a kevesek akik otthonmaradtak. Legalábbis a "fejletebb" nyugati részen. Azok kevésbé "selejtek", életrevalóbbak, mint akik elhúzták a csikot.Szír nő Európának: rúgjátok végre ki a migránsokat!
https://888.hu/article-szir-no-europanak-rugjatok-ki-vegre-a-migransokat
Kérlek hagyjuk már ezeket beszólásokat indőnként tök normálisan konstruktívan tudsz írogatni időnként meg megy ez a hülye trolkodás!Megérte mert megmutatta hogy továbbra is azt csinál amit akar
Ráadásul mikor legutóbb felhúzták az oroszokat oda lett a légi fölény szóval nem hiszem,hogy ezek a próbálkozásaik ne kontra produktívak lennének akár rövid távon is.Megérte mert megmutatta hogy továbbra is azt csinál amit akar