Honnan tudod hogy mikor és hol volt Pancir, vagy más légvédelem és hol nem?
Mert ugye amikor és ahol a drónok kikerülhették a légvédelem megsemmisítési zónáit, ott nem kétséges hogy hatékonyan segítették elő az SAA egységek kilövöldözését. Ez azonban messze nem a légvédelem leszereplése, hanem csak a kellő sűrűségű légvédelem hiánya, ami abból következett, hogy egészen addig az adott területen nem volt szükség a légvédelemre ezért nem is oda csoportosították. és időbe tellett átcsoportosítani. Ismered a Szun-ce idézetet: Támadj ott, ahol az ellenség nem védekezik!
.
.
Sehonnan, en se, mas se tudja itt. Ha viszont elfogadjuk azert tenynek, hogy eleg sok technikat kilöttek a törökök, repulöket is lelöttek, akkor nyilvan adodik a megallapitas, hogy az orosz&SAA legvedelem nem volt a helyzet magaslatan. Meg a Fötigris is ki lett löve, pedig az eddig mindent tulelt.
.
Namost en szivesen elfogadom töled es barkitöl, hogy nem tudom, hol telepultek a Pancirok, mit csinalt a szemelyzete, miert nem kapcsoltak be, stb, szoval lehet, hogy az orosz-SAA szereplesenek van magyarazata, de a topicot olvasva megis van egy olyan erzesem, hogy ez a topic es az egesz HTKA nagyon orosz szempontbol "szurkolja" vegig az esemenyeket, es kicsit olyan a hangulat, mint a focimeccsen az öreg drukkerek között, hogy barmi törtenik, arra nekunk van valami felmentö magyarazatunk, mert az teljesen kizart, hogy ma az ellenfel jobb volt. Nyilvan a biro volt gonosz, rossz volt a talaj, szembesutott a nap, gömbölyu volt a labda, a fiuk sokat ettek meccs elött, stb.
.
Mondom mindezt ugy, hogy nekem is szimpatikus Oroszorszag, meg az orosz haditechnika, maskepp nem is követnem a HTKA-t, de azert nem szeretnek kritika nelkul mindenert rajongo sem lenni, es szerintem ezt a törökök vs SAA+oroszok meccset most a török haditechnika nyerte.