Megnézném mi maradna a nyugati csodabombázókból és vadászgépekből, ha úgy tárolnák őket, mint ezeket az orosz gépeket.
Már többször néztem, hogy a fékezőernyőt elengedik az orosz gépek, amikor lelassultak egy bizonyos sebességre. Miért nem csőrölik vissza egyszerűen?
Megnézném mi maradna a nyugati csodabombázókból és vadászgépekből, ha úgy tárolnák őket, mint ezeket az orosz gépeket.
Már többször néztem, hogy a fékezőernyőt elengedik az orosz gépek, amikor lelassultak egy bizonyos sebességre. Miért nem csőrölik vissza egyszerűen?
Lényeges különbség, hogy az a csillaggarázs nem alaszkában van, hanem valamilyen barátságosabb éghajlatú részén az országnak.Az USAF nehézbombázóit többnyire ugyanígy csillaggarázsban tárolják.
Lényeges különbség, hogy az a csillaggarázs nem alaszkában van, hanem valamilyen barátságosabb éghajlatú részén az országnak.</blockquote><blockquote>Az USAF nehézbombázóit többnyire ugyanígy csillaggarázsban tárolják.
<blockquote rel="boki">Ukrán légvédelmi rakéták az Isisi-nek. A terrororisták egyik nagy szponzora Katar Sz-125 Pecsora légvédelmi rendszerer iránt érdeklodik Ukrajnában.
http://cyber-berkut.net/en/
Értem én, hogy ezzel lőtték le a Nighthawkot, meg modernizált, de azóta van újabb (és sokkal mobilisabb, ami szerintem sokat számít) is bőven.Lényeges különbség, hogy az a csillaggarázs nem alaszkában van, hanem valamilyen barátságosabb éghajlatú részén az országnak.</blockquote><blockquote>Az USAF nehézbombázóit többnyire ugyanígy csillaggarázsban tárolják.
Lényeges különbség, hogy az a csillaggarázs nem alaszkában van, hanem valamilyen barátságosabb éghajlatú részén az országnak.</blockquote><blockquote rel="joker"><blockquote>Az USAF nehézbombázóit többnyire ugyanígy csillaggarázsban tárolják.
Lényeges különbség, hogy az a csillaggarázs nem alaszkában van, hanem valamilyen barátságosabb éghajlatú részén az országnak.</blockquote><blockquote rel="grabo112"><blockquote rel="joker"><blockquote>Az USAF nehézbombázóit többnyire ugyanígy csillaggarázsban tárolják.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..