<blockquote rel="boki"><blockquote rel="danielblack">Na találtam egy jót!
Deir-ezorban mi a helyzet? Hogy tudott olyan messze Asszad erő beékelődni? Hogy maradt fennt körbezárva?
</blockquote><blockquote rel="danielblack"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="danielblack">Na találtam egy jót!
Deir-ezorban mi a helyzet? Hogy tudott olyan messze Asszad erő beékelődni? Hogy maradt fennt körbezárva?
</blockquote>
Ismered a nyuszika hol a sapkád viccet.Ettől még roppannak meg.
Lavrov mai kijelentése szerint addig lesznek légicsapások amíg le nem győzik a terroristáékat !
Max ott tartják a terroristákat és különböző helyekről oda is gyűlnek .
Szeritem ők is tudják hogy ott győzni már nem lehet ha haza akarják vágni az ISIST meg az FSA legalább akkore erő kellene oda mint a jenkik Irak megszállásakor .
Szerintem logisztikailag sokkal nehezebb kivitelezni főleg a felszerelést mit aktív rendszert felrakni és ez hatásosabb is szerintem pl. TOW. ellen.azt nem értem, hogy az oroszok miért nem szállítanak a szíreknek pótpáncélt a harckocsikhoz és gyalogs. harcjárművekhez
Attól, hogy É-Aleppot elvágják és a Kweires melletti zsebet becsukják (és majd kiürítik) ott marad még a teljes Idlib tartomány, szép török határszakasszal.Alakul...
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..