Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor se lesz béke,mióta volt hosszútávon működő a mesterséges határok kijelölése soha.Ki fogja őket a kijelölt határokon tartani?
Pár év múlva újra kezdik még Irakba se sikerült rendet rakni pedig apait anyait belerakta a világcsendőr.
Törökország a Kurd terület nélkül megszűnik regionális nagyhatalom és globális középhatalom lenni.Inkább lángra lobbantja a fél világot....ilyen amikor egy nyugatnak kedves diktatúrának túl sokáig és túl sokat elnéznek.
Opció, csak mivel mindenki a szomszédjára mutogat, hogy terrorista, ezért veszélyes opció. Könnyen VH lehet belőle, szóval a magam részéről, örülnék akár egy parcellázásnak is, csak ne öljék már tovább egymást.
<blockquote rel="gioo">Akkor se lesz béke,mióta volt hosszútávon működő a mesterséges határok kijelölése soha.Ki fogja őket a kijelölt határokon tartani?
Pár év múlva újra kezdik még Irakba se sikerült rendet rakni pedig apait anyait belerakta a világcsendőr.
Törökország a Kurd terület nélkül megszűnik regionális nagyhatalom és globális középhatalom lenni.Inkább lángra lobbantja a fél világot....ilyen amikor egy nyugatnak kedves diktatúrának túl sokáig és túl sokat elnéznek.
Hidd el nem valami elvakult Moszkovita vagyok de ebben a történetben nem működnek ezek a diplomatikus megoldások.Szerintem meg csak a kompromisszumos megoldás lesz járható, ahol mindenki kap egy kicsit a saját érdekei szerint.
Hidd el nem valami elvakult Moszkovita vagyok de ebben a történetben nem működnek ezek a diplomatikus megoldások.<blockquote rel="zsolti">Szerintem meg csak a kompromisszumos megoldás lesz járható, ahol mindenki kap egy kicsit a saját érdekei szerint.
A fotó ugyan 1988-as és pont az ellenkezője volt az értelme de a kétségtelen újbóli időszerűsége és a most éppen ellentétes értelme még jobban kiemeli azokat a szürreális viszonyokat, amik jellemzik ezt a helyzetet.Kicsit off, de Szíriához kapcsolódó migráns téma. Leipzig-ban valaki a következőt firkált IIWW műemlékre: "Szabadítsatok minket még egyszer!"....
Ha Asszadnak van egy csöpp esze, kiegyezik velük, bármi áron. Kb. ennek árán a törökök dühét, és minden figyelmét magáról, és a megmaradt csonka szíriáról át tudná terelni a Kurdokra. Az Oroszok sem fogják tudni a világ végéig védeni a seggét, főleg ha az ukránok elkezdenek jobban pattogni. Amúgy ma láttam, hogy a Britek nemzetbiztonsági szakembere már attól tart, hogy vannak arra mutató jelek, hogy Asszad és a Kurdok szíriai csapatai összejátszanak, koordináltan támadnak, és egymást nem bántják. Magam részéről én örülnék neki, a Kurdok ott már nagyon megérdemelnének egy saját országot, s ahogy eddig követtem az eseményeket, bőven megharcoltak már érte.Hatalmas a kurd terület nem lehet figyelmen kívül hagyni őket a rendezésben viszont az a gond,hogy senkinek se érdeke az ő autonómiájuk az IA. legyőzése után csak nyűg lesznek az Oroszoknak Asszad miatt az Usának a Törökök miatt.
A South Front olyasmit ír, ha jól értem, hogy egy csapda volt az ISnek a khanasseri elvágás???
http://southfront.org/international-military-review-syria-feb-24-2016/
Amúgy ma láttam, hogy a Britek nemzetbiztonsági szakembere már attól tart, hogy vannak arra mutató jelek, hogy Asszad és a Kurdok szíriai csapatai összejátszanak, koordináltan támadnak, és egymást nem bántják.