<blockquote rel="boki"><blockquote rel="Python"><blockquote rel="boki"><blockquote rel="Python">Különös kivonulás: tömött orosz hadihajók tartanak Szíriába:
Az Oroszország által nemrég bejelentett részleges szíriai kivonulás, ami meglepte a világot, lehet, hogy nem is egészen az, aminek elsőre tűnt. Visznek el ugyan dolgokat, még repülőket is, de közben merülési vonalig süllyedő, tehát dugig rakott hajók tartanak odafelé. Lehet, hogy komolyabb felszereléseket kap Aszad, ezért is a palmyrai siker.
http://privatbankar.hu/makro/kulonos-kivonulas-tomott-orosz-hadihajok-tartanak-sziriaba-291892
Ekkora nagy baromságot még nem olvastam....
Az idiótáknak fol sem tunt, hogy tavaly augusztustól állandóan mennek-jonnek a desszanthajók Novorosszijszk-Tartusz,Tartusz-Novorosszijszk útvonalon.
A bázis-katonák ellátásra-utánpótlásra szorulnak. Élelmiszer, uzemanyag, alaktrészek,loszerek, stb.</blockquote>
Most volt rá épp érdek, hogy felnagyítsák a hajóforgalmat. Meg most eshetett le, hogy az oroszok úgy vonulnak ki részlegesen, hogy mégsem...! De az is tény, hogy azért jött ott Iszkander-M is...!
Meg az is állhat, hogy Asszadék kapnak még felszerelést, technikát dögivel, és még mindig hajóval a legolcsóbb szállítani, oda ahová nem megy vasút.</blockquote>
Python
Ez mind megvolt március 14 elott is. A hajóforgalom nem nott ,korábbna még itenzívebb volt. Korábban miért nem írtak az orosz hajószállításokról ? Az Iszkandert sem most hozták.</blockquote>
Amerikai csapattelepítések bejelentése, stb.?! Pasz. Megint ki lehet jelenteni, hogy az oroszok a "rossz fiúk", nekem ilyen meglátásom van.</blockquote>
Szerintem is "tompítani" akarják az amerikai terjeszkedést Kelet-Európába.